Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Τα "μαζεύει" μετά τις αντιδράσεις ο Ζάεφ: "Κάποιες φορές γίνονται και λάθη όταν έχεις συνηθίσει επί 47 χρόνια να λες κάτι"

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Να περιμένει αλλά 100 χρόνια μέχρι να καταλάβει ότι μόνον ο Έλληνας είναι και ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ!!

Άμεση κοινή στάση στη Ε.Ε. με τη Βουλγαρία και τερματιστεί την επονείδιστη και προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, ήταν είναι και παραμένουν δόλιοι οι Σκοπιανοί…

Ο Ζόραν Ζάεφ αναφέρθηκε στο Tweet και στην αναφορά για "Μακεδονία", σχετικά με την παρουσία της Βορειας Μακεδονίας στο Euro 2020.

"Κάποιες φορές, γίνονται και λάθη στην ακριβή τήρηση της Συμφωνίας. Είμαι σχεδόν 47 χρονών. Μπορεί να συμβεί, όταν έχεις συνηθίσει, επί 47 χρόνια, να λες κάτι με έναν συγκεκριμένο τρόπο, να το αναφέρεις, και εκ παραδρομής ακόμα, λάθος", δήλωσε ο Ζόραν Ζάεφ, σε μια προσπάθεια να "μαζέψει" τον θόρυβο και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά την αναφορά για "Μακεδονία" σε πρόσφατο tweet του, σχετικά με την παρουσία της Εθνικής Ομάδας της Βόρειας Μακεδονίας στο Euro 2020.

Η ανάρτησή του στο Twitter προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης καθώς και το "πάγωμα" της κατάθεσης στη Βουλή των Συμβάσεων και Μνημονίων για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου