Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Συναγερμός: Εισβολή μεταναστών από τη Βουλγαρία, με στόχο τη μόνιμη εγκατάστασή τους στην Ελλάδα! (Βίντεο)

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Μάθανε πως...και πλακώσανε και οι Γυφτοβου...

Τώρα που έγιναν Ε.Ε. ,οι πρώην Ανατολικοί...

Δεν μας έφτανε η Τουρκία, τώρα μας προκύπτει και η Βουλγαρία. Ο λόγος φυσικά για τους λαθραίους μετανάστες, οι οποίοι πλημμυρίζουν την Ελλάδα από οποιοδήποτε μέρος και κατεύθυνση.

Έτσι εκτός από τους κάθε λογής αλλοδαπούς που εισβάλλουν από τα ελληνοτουρκικά σύνορα, δεκάδες είναι και οι αλλοδαποί που μπαίνουν από την Βουλγαρία γιατί η Βουλγαρία απλά δεν θέλει να μετατραπεί σε ακόμα μια “αποθήκη” της ΕΕ για παράνομους μετανάστες και μετά να γίνεται διάλογος για το αν θα λάβει χρήματα να τους χτίσουν σπίτια για να τους κρατήσουν.

Τα περιστατικά εισβολών πληθαίνουν συνεχώς, ενώ μόλις το Σάββατο το πρωί δεκάδες αλλοδαποί «συνελήφθησαν» (το συνελήφθησαν έχει μόνο θεωρητική αξία και τίποτα άλλο) στα Δίκαια Τριγώνου.

Πρόκειται για 75 άτομα, από άγνωστες προς το παρόν χώρες της βόρειας Αφρικής και της Ασίας και τα οποία πέρασαν από την Τουρκία στη Βουλγαρία και στη συνέχεια όπως δήλωσαν οι ίδιοι στις ελληνικές αρχές, οι Βούλγαροι τους αφαίρεσαν τα υποδήματα, τους χτύπησαν και τους έστειλαν στην Ελλάδα.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:europost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου