Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Ο Ερντογάν παραπονέθηκε για την... προκλητικότητα της Ελλάδας, η Μέρκελ του ζήτησε να αποχωρήσουν οι ξένες δυνάμεις από τη Λιβύη

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Μας θεωρεί όλους ο Ερντογάν με πλάτες φυσικά της Frau Merkel ακόμη ραγιάδες του Χαλιφάτου που διοικεί και την Ε.Ε. να την έχει γραμμένη στα παλαιότερα των υποδημάτων του..

Μια «ταχεία έναρξη της αποχώρησης των ξένων στρατιωτών και μισθοφόρων» από την Λιβύη «θα έστελνε ένα σημαντικό μήνυμα», τόνισε η Καγκελάριος 'Αγγελα Μέρκελ στον Πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, με τον οποίο είχε τηλεδιάσκεψη.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν οι άτυπες συνομιλίες για το Κυπριακό στη Γενεύη, οι εξελίξεις στη Συρία και η κατάσταση σε ό,τι αφορά την πανδημία του κορονοϊού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Καγκελαρίας, οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να στηρίξουν τη νέα λιβυκή μεταβατική κυβέρνηση υπό τον Αμπντουλχαμίντ Ντμπεϊμπά στην προσπάθεια βελτίωσης της κατάστασης του πληθυσμού και στην προετοιμασία εκλογών στο τέλος του έτους. «Η Καγκελάριος υπογράμμισε ότι μια ταχεία έναρξη της αποχώρησης ξένων στρατιωτών και μισθοφόρων θα αποτελούσε σημαντικό μήνυμα», αναφέρεται ακόμη στην ανακοίνωση.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου