Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Πρωτοφανής επίθεση στο Μπάιντεν – Και στις ΗΠΑ η μόδα των αποστράτων!

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Επιστολή είχε επιδοθεί και στον Πρόεδρο Τραμπ στις αρχές Ιανουαρίου του 2017 άρα η «μόδα» είναι στην πέννα του γραφοντος..

Ας μην αφορίζουμε στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ειδικά τους έχοντες την ευθύνη της άμυνας και της ασφαλείας κρατών του επιπέδου των ΗΠΑ και της Γαλλίας, γιατί ειδικά οι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων είναι εύκολος στόχος...


Με επιστολή που δημοσίευσαν περισσότεροι από 120 απόστρατοι ναύαρχοι και στρατηγοί των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, αμφισβητούν εμμέσως το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών του 2020, κάνοντας λόγο για δικτατορική διακυβέρνηση από τον πρόεδρο Μπάιντεν, καταγγέλλοντας την κατάληψη της εξουσίας από «μαρξιστές»! Η επιστολή έρχεται στη δημοσιότητα, μόνο λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση του δεύτερου γράμματος των Γάλλων στρατηγών που προειδοποιούν τον πρόεδρο Μακρόν για εμφύλιο στη Γαλλία.

«Παλεύουμε για την επιβίωσή μας ως Συνταγματική Δημοκρατία περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη στιγμή από την ίδρυσή μας ως κράτος το 1776», αναφέρει στην εισαγωγή της η επιστολή. «Η διένεξη είναι μεταξύ υποστηρικτών του σοσιαλισμού και του μαρξισμού, εναντίον των υποστηρικτών της συνταγματικής ελευθερίας.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:slpress.gr

Διαβάστε σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα www.tovima.gr:Επιστολή προς τον Τραμπ από 176 απόστρατους στρατηγούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου