Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Κίνδυνος αποσταθεροποίησης: Πακιστανική αντιπροσωπία στο Φυλάκιο!

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

 «Εκεί που μας χρωστάγανε μας ζήτησαν και το βόδι» οι εκπρόσωποι της Πρεσβείας του Πακιστάν!!

Φορτώστε τους λάθρο εισελθόντες και στην πατρίδα τους, γιατί ούτε πόλεμο έχουν, ούτε είναι πολιτικοί φυγάδες και το άσυλο να το ζήταγαν στην Τουρκία που ηταν η πρώτη χώρα εισόδου και θεωρείται ασφαλής!!!....

Πολύ πάει το δούλεμα μας ξεπουλάτε για τριάντα αργύρια. Τώρα φέρτε και ότι δεν «γουστάρει στη FRAU» να ολοκληρωθεί το θεάρεστο έργο σας με το Ολλανδικο ΜΠΑΦΟΚΑΝΑΛΟ, που τριγυρνάει ανενόχλητο στην ΖΑΠ( Απαγορευμένη Ζώνη στον ΕΒΡΟ)

«ΒΡΕ ΟΥΣΤ»..

Αρκετά κύριοι ανεύθυνοι που το παίζετε υπεύθυνοι, οποίοι και αν είστε...

Σύλληψη Ολλανδών δημοσιογράφων, οι οποίοι εντοπίστηκαν από στρατιώτες και αστυνομία να κινούνται σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή, είχαμε χθες λίγο στα Δίκαια Ορεστιάδας.

Πρόκειται για 4 με 5 άτομα, μέλη τηλεοπτικού συνεργείου από ολλανδικό κανάλι, που βρέθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο προκειμένου να πάρουν συνεντεύξεις από δεκάδες λαθρομετανάστες, για τους οποίους πιθανόν γνώριζαν ότι πέρασαν από την Τουρκία μέσω του ποταμού Έβρου σε ελληνικό έδαφος.

Πακιστανοί στο Φυλάκιο

Τελικά πολλά έχουμε να δούμε σχετικά με τις εξελίξεις στο Φυλάκιο. Εκτός από τις επεκτάσεις που σχεδιάζει ο υπουργός μετανάστευσης και ασύλου Παναγιώτης Μηταράκης, στο Φυλάκιο έχουμε πλέον και επισκέψεις αντιπροσωπιών από χώρες πολίτες των οποίων περνούν λαθραία τα σύνορα της χώρας μας!

Το Σάββατο το μεσημέρι Πακιστανική αντιπροσωπία από την πρεσβεία της Ασιατικής χώρας στην Αθήνα, επισκέφτηκε το ΚΥΤ, συναντήθηκε με τον διοικητή και σύμφωνα με πληροφορίες του thraki Νεα, ενημερώθηκε αναλυτικά για το τι παρέχεται στους χώρους, αλλά και για τις εργασίες στο ΠΡΟΚΕΚΑ.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου