Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Αποκάλυψη-Σοκ: Ο Κινέζικος Στρατός συζήτησε το 2015 πως θα κάνει όπλο τους κορονοϊούς κατά των εχθρών του

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Ένα καθεστώς φασιστικό , όπως το κομμουνιστικό της Κίνας,τίποτα δεν αποκλείεται να είναι στα ενδεχόμενα επιχειρησιακά σχέδια ΡΒΧΠ..

Το θέμα αυτό είναι αντικείμενο αποκλειστικά των υπηρεσιών πληροφοριών σε επίπεδο πυρηνικών δυνάμεων, ο νοών νοείτω!!

Βιολογικός πόλεμος! Σκοπός «να προκαλέσει την κατάρρευση του Ιατρικού Συστήματος του εχθρού»-Έγγραφα-”φωτιά”

Το 2015, Κινέζοι στρατιωτικοί επιστήμονες συζήτησαν πώς να μετατρέψουν σε όπλα τους κορονοϊούς SARS, πέντε χρόνια πριν εμφανιστεί η πανδημία του COVID-19 στο Γουχάν της Κίνας.
Σε ένα έγγραφο 263 σελίδων, γραμμένο από επιστήμονες του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού (People's Liberation Army-PLA) και ανώτερους Κινέζους αξιωματούχους δημόσιας υγείας, που έφτασε στα χέρια του αμερικανικού Στέιτ Ντιπάρτμεντ κατά την έρευνά του για την προέλευση του COVID-19, οι επιστήμονες του PLA σημειώνουν πώς μια ξαφνική αύξηση των ασθενών που χρειάζονται νοσηλεία κατά τη διάρκεια μιας επίθεσης με βιολογικά όπλα «θα μπορούσε να προκαλέσει την κατάρρευση του ιατρικού συστήματος του εχθρού», σύμφωνα με το The Weekend Australian (θυγατρική της News Corp).

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα: www.pentapostagma.gr

Διαβάστε σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα katohika.gr: Βιολογικός πόλεμος! Σκοπός «να προκαλέσει την κατάρρευση του Ιατρικού Συστήματος του εχθρού»-Έγγραφα-”φωτιά”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου