Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Η μετάλλαξη της ΚΔ, διχοτόμηση, ΔΔΟ, δύο κράτη – constituent states- και πίσω Νιχάτ Ερίμ

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Σχεδιάζουν και υλοποιούν σε βάθος χρόνου οι Τούρκοι Κεμαλιστές ή Ισλαμιστές νεοθωμανοί και μας οδηγούν από ήττα σε ήττα..

Εδώ και συνέχεια δεν υπάρχει, αλλά είμαστε της εμβαλωμενης, διότι απλά δεν έχουμε Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας.

Ενώ για μικροκομματικούς(κοτσαμπάσικους) λόγους εξοβελίζουν τον Απανταχού Ελληνισμό λες και οι πολιτικοί «γίγαντες» που μας διαφεντεύουν είναι νάρκισσοι νάνοι, που βλέπουν τη σκιά τους και ως υπερφίαλοι καθίστανται ανεπαρκείς και αλαζόνες!!

Της Φανούλας Αργυρού*

Έχουν γραφτεί ενδιαφέροντα άρθρα τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τα δύο κράτη που απαιτεί ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ. Προβάλλουν το αυτονόητο. Δύο κράτη ή Δι-κοινοτική, Δι-ζωνική Ομοσπονδία ίσον το ίδιο νόμισμα. Αντικρούοντας το επιχείρημα των υποστηρικτών της βρετανο-τουρκικής ΔΔΟ ότι και επειδή δεν δεχτήκαμε την τελευταία φθάσαμε να ζητούν οι Τούρκοι δύο κράτη! Παρόλο ότι πολιτικοί και κυβερνήσεις της ΚΔ από τον Αρχιεπίσκοπο Μακάριο μέχρι τον Νίκο Αναστασιάδη με κάποια εξαίρεση τον μ. Σπύρο Κυπριανού, την υποστήριξαν από το 1974 φρόνιμοι και υπάκουοι στις βρετανικές απαιτήσεις και καθοδηγήσεις. Αντί να απαιτούσαν απαρχής ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ και καταδίκη της Τουρκίας για τα εγκλήματά της,

«Συζητούν με μια τίγρη, έχοντας το κεφάλι τους μέσα στο στόμα της». (του βετεράνου Σάββα Ιακωβίδη «Ο Πλαστήρας τα πλοιάρια του Χερβούργου και η ανύπαρκτη ασφάλεια του Ελληνισμού» «Σημερινή» 22.4.2018).

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.onisilos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου