Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Σεισμός στο Μαξίμου από την παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Τέθηκε επί τάπητος, ότι ο εκάστοτε Πρωθυπουργός εκ του Συντάγματος πράττει τα αυτονόητα δηλαδή να υπερασπίζεται την Εθνικη κυριαρχία..

Οι τέως Π/Θ κ.κ. Σημίτη και Καραμανλής ήδη κρίνονται απο την ιστορία για παν ότι έπραξαν ή όχι,προς συμφέρον της Πατριδος..

Ο σημερινός Π/Θ έχει πεδίο δράσης λαμπρό να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, αν και προς το παρόν δεν πείθει, όπως ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ και αναποφασιστικότητα στα Ε/Τ ενώ οι επιλογές προσώπων αρχής γενομένης από την ΑΕ κυρία Πρόεδρο της Δημοκρατιας και λοιπών συμβούλων....

Προσπαθούν να την εξαφανίσουν από τα δελτία ειδήσεων!

Πραγματικό σεισμό προκάλεσε στο μέγαρο Μαξίμου και τους συμβούλους του πρωθυπουργού η παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή για τα εθνικά θέματα. Ειδικά το γεγονός ότι τους έπιασε κυριολεκτικά στον ύπνο.

Ενδεικτικό το γεγονός ότι προσπαθούσαν να διασταυρώσουν εάν όντως πρόκειται για επίσημη δήλωση, διαρροή μέσω κύκλων ή απλώς για κάποιο είδους αρθρογραφία τρίτου προσώπου αναφερομένους τις πάγιες θέσεις του Κώστα Καραμανλή για τα ελληνοτουρκικά. Μόλις διαπίστωσαν ότι πρόκειται για επίσημη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού, η οποία μάλιστα διακινήθηκε μέσω του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, σήμανε συναγερμός.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου