Σάββατο 10 Απριλίου 2021

Όχι «Νέα», αλλά «Εθνική» Δημοκρατία

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Είναι απαίτηση των Ελλήνων η Ελληνική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ συμφώνως με το Σύνταγμα επιβάλλεται να έχει ως ΦΑΡΟ οδηγό κάθε τι που είναι ΕΘΝΙΚΟ!!

«Η Ελλάδα οφείλει να προασπίσει την κυριαρχία (πολιτική, αμυντική, οικονομική) και τον πολιτισμό της αν επιθυμεί να παραμείνει ελεύθερη μέσα στην νέα εποχή. Σε αντίθεση, λοιπόν, με την κυβέρνηση εμείς πιστεύουμε ότι η πολιτική δύναμη που χρειάζεται η Ελλάδα προκειμένου να επιβιώσει αξιοπρεπώς μέσα στο τωρινό παγκόσμιο σύστημα, και να διευρύνει τις επιδόσεις της σε όλα τα πεδία που κρίνουν την ζωή των Ελλήνων και των Ελληνίδων, είναι όχι μια «Νέα», αλλά μια «Εθνική Δημοκρατία»…»

Πολλοί φίλοι καλόπιστα αναρωτιούνται για τον χώρο του Άρδην, και τους πολιτικούς προσανατολισμούς που αυτό έχει λάβει μετά την παράδοση της κυβερνητικής σκυτάλης από τον ΣΥΡΙΖΑ στην Νέα Δημοκρατία, και την ευρύτερη μετάβαση που αυτή πυροδότησε σε ένα νέο τύπο πολιτικού σκηνικού.

Αυτό συμβαίνει καθώς, όλη την πενταετία 2015-2020, υπό την επήρεια του πολλαπλώς καταστροφικού για την Ελλάδα περάσματος της «πρώτης φοράς αριστερά» (με ολίγην από Καμμένο) στην εξουσία, ο χώρος του Άρδην έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στο να ξεκαθαριστούν οι διαχωριστικές γραμμές από την μεταπολιτευτική, και παγκοσμιοποιημένη πλέον, αριστερά. Και όντως, η τομή έφτασε μέχρι το ιδεολογικό και συνάμα πολιτισμικό μεδούλι, με την έννοια ότι μέσα σε αυτήν την πενταετία ξεκαθαρίστηκε πλήρως το αίτημα για την υπέρβαση του διπόλου αριστερά-δεξιά προς έναν νέο δημοκρατικό πατριωτισμό, τις διαστάσεις και τα χαρακτηριστικά του.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:ardin-rixi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου