Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Δεν υφίστανται "ταμπέλες" όταν πρόκειται για την Πατρίδα!!

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Ακούστε τον αριστερό πολιτικό στην ομιλία του στην Γερμανική Βουλή και τις δηλώσεις του δεξιού Γερμανού ΥΠ.ΑΜ. αναφορικά με την στάση της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα. 

Η "ταμπέλα" δεξιός ή αριστερός δεν υφίσταται ,όταν πρόκειται για την Πατρίδα!!



Διαβάστε σχετικό άρθρο στο greece4greeks.blogspot.com:Ένας Γερμανός αποκαλύπτει τα εγκλήματα της Γερμανίας σε βάρος της Ελλάδας

Αυτά δηλώνει ο Υπουργός Άμυνας της Γερμανίας για εμπάργκο όπλων στην Τουρκία:

Εφημερίδα «Σταρ» 

Mάας: Δεν βρίσκω στρατηγικά σωστό, το εμπάργκο όπλων προς την Τουρκία

Ο ΥΠΕΞ της Γερμανίας Χέικο Μάας είπε: «Δεν θεωρώ στρατηγικά σωστό το εμπάργκο όπλων προς την Τουρκία». Λόγω των εξελίξεων στην Ανατολική Μεσόγειο, δεν βρήκε σωστό το αίτημα της Ελλάδος για εμπάργκο όπλων προς την Τουρκία.

Σε δήλωσή του προς το Γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων (DPA) ο Μάας, ανέφερε τα εξής: «Δεν θεωρώ στρατηγικά σωστό το εμπάργκο όπλων προς την Τουρκία. Δεν είναι εύκολο να το κάνουμε αυτό σε έναν εταίρο του ΝΑΤΟ. Βιώσαμε ο εταίρος του ΝΑΤΟ Τουρκία, που δεν μπόρεσε ν’ αποκτήσει πυραύλους από τις ΗΠΑ, τους αγόρασε πολύ εύκολα από τη Ρωσία»

Ο Γερμανός Υπουργός δήλωσε επίσης ότι δεν έχει χάσει ακόμη την ελπίδα ότι η σύγκρουση στην Ανατολική Μεσόγειο θα επιλυθεί μέσω διπλωματικών οδών και τόνισε: «Φυσικά, συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι υπάρχει μια λύση στη σύγκρουση και ότι δεν χρειάζεται να απομακρύνουμε μόνιμα έναν εταίρο του ΝΑΤΟ από τη συνεργασία των εξοπλισμών».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου