Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Ανθλγός με Cübbe (μανδύα).

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Ότι έσπειραν οι δημιουργοί των Imam Hatip Liseleri (Ισλαμικά Λύκεια) οι απόφοιτοι που εισέρχονται στις παραγωγικές Σχολές των ΤΕΔ απειλούν την βιωσιμότητα όχι μόνο της Δημοκρατίας , αλλά και τις ίδιας της κοσμικής Τουρκίας.

Ιστοσελίδα «odatv» της 25 Μαρτίου 2021
 
Ανθλγός με Cübbe (μανδύα) (*)
Από το λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υποστηρίχθηκε ότι ένα άτομο με τα αρχικά S.T, ο οποίος αναφέρει ότι ανήκει στην αίρεση του Ahmet Mahmut Ünlü, γνωστού ως «Cübbeli Ahmet Hoca» (Χότζας Αχμέτ με μανδύα), αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή και πήρε το βαθμό του Ανθλγού.
Υποστηρίχθηκε ότι ένα άτομο με τα αρχικά S.T, το οποίο κάνει προπαγάνδα ανοιχτά για την αίρεση στον λογαριασμό του στα κοινωνικά μέσα του Facebook, άρχισε να εργάζεται ως Ανθλγός.
Υποστηρίχθηκε ότι ο S.T. αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή πολέμου (ΣΣΕ) στα τέλη του περασμένου έτους.
Διαπιστώθηκε ότι ο Ανθλγός S.T, του οποίου η εικόνα προφίλ του λογαριασμού του στο Facebook έχει τη λεζάντα «Το Ισλάμ είναι ο μόνος δρόμος», μοιράστηκε επίσης μια προσβλητική ανάρτηση, για τον ήρωα του Πολέμου της Ανεξαρτησίας, τον 2ο Πρόεδρο, τον Ισμέτ Ινονού.
Δεν είναι ακόμη γνωστό, πώς ο Ανθλγός S.T, ο οποίος μοιράζεται συχνά τις ομιλίες του Ahmet Mahmut Ünlü, γνωστού ως «Cübbeli Ahmet Hoca» με το κοινό, πέρασε την έρευνα ασφαλείας και μπήκε στη στρατιωτική σχολή και αποφοίτησε.
Είναι αξιοπερίεργο για το θέση θα λάβουν σχετικά με τον Ανθλγό το ΥΕΘΑ και το ΓΕΕΘΑ.
Καταργήθηκε από τον κανονισμό η «αυτονομιστική δραστηριότητα»
Καταργήθηκε η προϋπόθεση της «μη συμμετοχής σε παράνομες, πολιτικές, καταστροφικές, αντιδραστικές, αυτονομιστικές δραστηριότητες» στον κανονισμό εισαγωγής στις σχολές πολέμου και τις ανώτερες επαγγελματικές σχολές Υπαξκών. 
Σύμφωνα με τον νέο κανονισμό που δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα, μεταξύ των απαιτήσεων για τους μαθητές που εισέρχονται σε στρατιωτικά σχολεία, προστέθηκε το «δεν είναι μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης, συνδεδεμένη με ή δεν έχει επαφή με τρομοκρατικές οργανώσεις ή δομές, οργανώσεις ή ομάδες που αποφάσισε το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας, ότι ενεργούν κατά της εθνικής ασφάλειας του κράτους».
Στον προηγούμενο κανονισμό, αυτή η προϋπόθεση είχε ως εξής: «Αυτός, η μητέρα του, ο πατέρας του, τα αδέλφια και ο κηδεμόνας του, δεν πρέπει να υιοθετούν παράνομες, πολιτικές, καταστροφικές, αντιδραστικές, αυτονομιστικές ιδεολογικές απόψεις με τη στάση και τη συμπεριφορά τους, δεν συμμετείχαν σε τέτοιες δραστηριότητες ή δεν αναμείχτηκαν σε τέτοιες δραστηριότητες».
Τώρα οι περίεργες ερωτήσεις έχουν ως εξής:
-Εάν όντως αυτά είναι όπως οι ισχυρισμοί,, πώς πέρασε αυτός ο Ανθλγός από την έρευνα ασφαλείας, για όσους εισέρχονται στη στρατιωτική σχολή ?
- Πώς αποφοίτησε αυτό το άτομο, παρά τις θέσεις του ?
 - Προσπαθούν άλλες αιρέσεις και δομές να διεισδύσουν στις ΤΕΔ, ενώ αυτές πολεμούν εναντίον των FETO (Γκιουλενιστών) ?
Ιδού το προφίλ του Ανθλγού:
 
Ο μόνος δρόμος το Ισλάμ
(*)Cübbe (μανδύας) Το μακρύ, χωρίς κουμπιά ένδυμα που φορούν δικηγόροι, λέκτορες πανεπιστημίου, κληρικοί και φοιτητές, σε τελετές αποφοίτησης πάνω από το ένδυμά τους


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου