Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Η Ελληνίδα πρόεδρος της Δημοκρατίας, έγινε περίγελος

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Οι ευθύνες είναι εκείνων που την επέλεξαν ως ΠτΔ και στη συνέχεια δεν την προστατεύουν για να μην εκτίθεται, ως όφειλαν, για την προστασία του ΘΕΣΜΟΥ..

Ο νοών νοειτω..


 Ιστοσελίδα «odatv» της 8 Μαρτίου 2021

Κατά την επίσκεψή της στη Ρόδο, η Ελληνίδα Πρόεδρος της Δημοκρατίας, έγινε περίγελος στη χώρα…  

Η Ελληνίδα Πρόεδρος Κατερίνα Σακελλαροπούλου πήγε στη Ρόδο για να παρευρεθεί στις τελετές της «73ης επετείου της προσάρτησης» των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα. Με τα «παπούτσια ορειβασίας» που φορούσε η Πρόεδρος Κατερίνα Σακελλαροπούλου κατά την επίσκεψή της στη Ρόδο, έγινε περίγελος.

Συνεχίζοντας την κλιμάκωση της έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο, η Πρόεδρος της Ελλάδας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, επισκέφθηκε τη Ρόδο μετά από πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, για να συμμετάσχει στους εορτασμούς που διοργανώθηκαν για την «επέτειο της προσάρτησης» των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα. Κατά την άφιξή της στη Ρόδο, την Πρόεδρο της Ελλάδας Σακελλαροπούλου, η οποία γελοιοποιήθηκε με τα παπούτσια που φορούσε κατά την επίσκεψη, καλωσόρισε ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος και άλλοι αξιωματούχοι στο αεροδρόμιο.

Γελοιοποιήθηκε με τα παπούτσια που φορούσε

Ο Πρόεδρος Σακελαροπούλου θα επισκεφθεί μουσεία και παρόμοια ιστορικά μέρη στη Ρόδο και μετά θα παρακολουθήσει τις τελετές. Τα Ελληνικά ΜΜΕ, τα οποία έδωσαν αρνητική κριτική για την επίσκεψη της Προέδρου Σακελλαροπούλου, χρησιμοποίησαν τις εκφράσεις «Πάτησε στο Ιερό Νησί με παπούτσια ορειβασίας, ποδοπάτησε τη σημασία του νησιού». Από τη Ρόδο θα περάσει στο Καστελλόριζο η πρόεδρος Σακελλαροπούλου, όπου θα συμμετάσχει στις λεγόμενες εορτές και μαζί με τον Υφυπουργό Αλκιβιάδη Στεφανή, αναμένεται να στείλουν ένα μήνυμα στην Τουρκία.

Αποβίβασαν στρατό στο Καστελλόριζο.

Η Ελληνίδα Πρόεδρος Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε το Καστελλόριζο στις 13 Σεπτεμβρίου. Η Ελλάδα το μήνα Αύγουστο, με τουριστικό φέριμποτ, αποβίβασε πλήρως εξοπλισμένα στρατεύματα στο Καστελόριζο, το οποίο βρίσκεται δίπλα στην Τουρκία, ανεβάζοντας την ένταση.

Δεν θα επιτρέψουμε προβοκάτσιες

Το ΥΠΕΞ αντέδρασε έντονα στην Ελληνική πρόκληση. Ο Εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ Χαμί Άκσοϊ έδωσε γραπτή απάντηση στην ερώτηση σχετικά με τις ειδήσεις στον Τύπο. Τονίζοντας ότι πρόκειται για έναν νέο δείκτη του παράνομου χαρακτήρα της Ελλάδας και των πραγματικών προθέσεών της στην Ανατολική Μεσόγειο, ο Aκσόϊ υπογράμμισε ότι απορρίπτουν τις παράνομες αλλαγές στην κατάσταση του νησιού. Στη δήλωσή του, ο Aκασόϊ αναφέρει: «Τονίζουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε μια τέτοια πρόκληση να φτάσει στον στόχο της ακριβώς απέναντι από τις ακτές μας. Τέτοιες προκλητικές ενέργειες δεν θα βοηθήσουν καθόλου την Ελλάδα. Εάν η Ελλάδα συνεχίσει να κάνει βήματα και ν’ αυξάνει την ένταση στην περιοχή, θα είναι αυτή που θα χάσει. Η Τουρκία είναι αποφασισμένη να προστατεύσει τα δικαιώματα και τα συμφέροντά της που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο μέχρι το τέλος»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου