Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Τους φόβισε ο αριθμός των Τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών.

 

Εφημερίδα «Σταρ» της 19 Φεβρουαρίου 2021


Τους φόβισε ο αριθμός των Τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών: Πρέπει να διασφαλίσουμε την ισορροπία της στρατιωτικής δύναμης εναντίον της Τουρκίας

Στον Ελληνικό τύπο αναφέρεται πόσο ανώτερα είναι τα Τουρκικά ΙΗΑ από τα Ελληνικά ΙΗΑ» και ότι τα Ελληνικά φτερά, αριθμητικά είναι πίσω από τα Τουρκικά.

Ο Ελληνικός τύπος με τίτλο «Ποια Πολεμική Αεροπορία είναι ισχυρότερη?», δημοσιεύει ένα γράφημα, που συγκρίνει τις αεροπορικές δυνάμεις Τουρκίας και Ελλάδος.

Τα Ελληνικά φτερά» του Ελληνικού τύπου, δείχνουν ότι η Ελλάδα είναι αριθμητικά πίσω από την Τουρκία και αναφέρουν: «Η Τουρκία με 267 μαχητικά αφη F-16, αριθμητικά είναι πολύ ισχυρότερη. Έχουν τη δική τους αμυντική βιομηχανία, με έναν πολύ αξιόλογο στόλο μη επανδρωμένων αεροσκαφών. Φυσικά είναι ανώτερα, από τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη που έχει η χώρα μας»..

Ομολόγησαν ότι: Ήρθαμε να καλέσουμε διασώστες από το εξωτερικό εναντίον της Τουρκίας


Η περιοχή είναι πολύ τεταμένη, όπως αναφέρεται στον Ελληνικό  τύπο, υπογραμμίζοντας ότι η Ελλάδα δεν έχει άλλη επιλογή, παρά να διασφαλίσει την ισορροπία της στρατιωτικής δύναμης εναντίον της Τουρκίας.

 

Παρακάτω παρουσιάζεται το γράφημα:




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου