Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Διάταγμα – προαναγγελία εισβολής από τον Ερντογάν

 Άκρως επικίνδυνη παρεκτροπή, της Άγκυρας, που αποτελεί συνέχεια των προκλήσεων- απειλών και του Casus Belli, εαν επεκτείνει η Ελλάδα το χωρικά ύδατα στα 12 ν.μ.

Η Ελλάδα πρέπει οπωσδήποτε να αντιδράσει σε αυτή την εξέλιξη

Πίσω από το προεδρικό διάταγμα χιτλερικού τύπου που υπέγραψε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κρύβεται η πρόθεση του για επέμβαση σε τρίτες χώρες, ή η χρησιμοποίηση «συμμαχικών» χωρών για εχθροπραξίες εναντίον «εχθρικών κρατών». Αλλά κυρίως η στήριξη «οντοτήτων» με τις οποίες η Τουρκία έχει υπογράψει «συμφωνία»! Τέτοιες οντότητες μπορεί φυσικά να είναι ένα μεταλλαγμένο «ισλαμικό κράτος» και βέβαια η μουσουλμανική αδελφότητα!

Με το Προεδρικό Διάταγμα 3374/06-01-2021 επιτρέπεται η μεταβίβαση κινητών περιουσιακών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων οπλικών συστημάτων, όπλων και πυρομαχικών, μεταξύ των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και της Τουρκικής Αστυνομίας με έγκριση του Τουρκικού υπουργείου άμυνας καθώς και η μεταβίβασή τους σε συμμαχικό ή φιλικό κράτος ή ακόμα και «οντότητα» (!!!) με την οποία έχουν συναφθεί συμφωνίες συνεργασίας, χωρίς σύνταξη των σχετικών πρωτοκόλλων παράδοσης και παραλαβής!

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου