Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Γιάννης Μάζης: H Κάμαλα Χάρις υπέρ μουσουλμάνων και Τουρκίας!

 

Βόμβα Ιωάννης Μάζης: Η αντιπρόεδρος Μπάιντεν μήπως υπέρ Τουρκίας μέσω σχέσης με Αμερικανούς μουσουλμάνους Εκλογές ΗΠΑ Ο Καθηγητής προβληματίζεται από τη η σχέση της αντιπροέδρου του Μπάιντεν Καμάλα Χάρις με τις οργανώσεις των Αμερικανών μουσουλμάνων, οι οποίες μπορεί να επηρεάζονται υπέρ της Τουρκίας από του Αδελφούς

Γεωπολιτικά μιλώντας ο καθηγητής δεν θα δει διαφορά στις σχέσεις των ΗΠΑ με την Τουρκία, αν εκλεγεί ο Μπάιντεν. Αντίθετα ίσως θα μέσω της αντιπροέδρου του Μπάιντεν, θα δούμε αναβάθμιση των σχέσεων των ΗΠΑ με την μουσουλμανική αδελφότητα.

Τον Απρίλιο του 2009, δύο μήνες πριν από την ομιλία του στο Κάιρο, ο πρόεδρος Ομπάμα δέχθηκε κρυφά μια αντιπροσωπεία της Αδελφότητας στο Οβάλ Γραφείο. Είχε ήδη καλέσει, κατά τη διάρκεια της ενθρόνισης του, την Ingrid Mattson, πρόεδρο του Συλλόγου των Μουσουλμάνων Αδελφών και γυναικών Αδελφών των Ηνωμένων Πολιτειών. Από την πλευρά του, το Ίδρυμα Κλίντον χρησιμοποίησε ως υπεύθυνο του σχεδίου “Κλίμα” τον Gehad el-Haddad, ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες της Αδελφότητας ο οποίος μέχρι τότε ήταν υπεύθυνος μιας τηλεοπτικής κορανικής εκπομπής.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.helleniscope.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου