Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

Τελειώνει ο Φλώρος του Στρατού: Τον «έφαγαν» οι δημόσιες σχέσεις;

Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.: Παρατίθενται κάποια από τα σχόλια φίλων σχετικά με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας Παραπολιτικά:

Σχολιο ΦΙΛΟΥ:

Έμμονη ιδέα έχουν με τον Στρατηγό..άφραγκοι:

Δεν χάνουν ευκαιρία να μην σε αναφέρουν & βέβαια σύμφωνα με τη φυλλάδα μάλλον είναι κακό να σκέφτεται κάποιος πατριωτικά.

ΟΜΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ:

«ευχαριστώ πολύ γιά την συνεχή διαφήμιση στο όνομά μου. "Δεν με νοιάζει τι λες για μένα,αρκεί να λες κάτι για μένα και να γράφεις το όνομά μου σωστά."-George Michael Cohan (1878-1942)

Σχόλιο Δ.Ζ:

Στο άρθρο της για τον Α/ΓΕΕΘΑ η φυλλάδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» μεταξύ άλλων αναφέρει: 

«Πέραν τούτου, έχει αρχίσει να σκέφτεται όπως ο Φραγκούλης ο Φράγκος, πατριωτικά».

Προφανώς η φυλλάδα που όπως λέει πρόσκειται στην κυβέρνηση θεωρεί ατόπημα να σκέφτεται κάποιος ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ.


Αντίστροφα έχει αρχίσει να μετρά ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος διαβάζουμε στην εφημερίδα Παραπολιτικά

Στο Πεντάγωνο, όπου δεν τον βρίσκει εύκολα κανείς, επικρατεί βαρύ κλίμα για τον στρατηγό, που είναι αλήθεια ότι εσχάτως έχει χάσει για τα καλά την μπάλα.

Οσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα κάνουν λόγο περί ενός επιπόλαιου τύπου, που ανταγωνίζεται σε δημόσιες σχέσεις τον υφυπουργό Αλκιβιάδη Στεφανή.

Το πιο πιπεράτο που γράφει η στήλη «Πράκτωρ» στην ίδια εφημερίδα για τον Α/ΓΕΕΘΑ έχει να κάνει με το γεγονός ότι διαθέτει (πλέον) προσωπικό φωτογράφο.

Προφανώς, του «αρέσει» η φάτσα του και θέλει να τη βλέπει. Πέραν τούτου, έχει αρχίσει να σκέφτεται όπως ο Φραγκούλης ο Φράγκος, πατριωτικά και ολίγον ακροδεξιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου