Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Πομπέο: Η Τουρκία υπονομεύει τη συνοχή του ΝΑΤΟ

ABS news: US Secretary of State M. Pompeo has criticized Turkey for “opposing the principles and operation of NATO and undermining its cohesion” during a Foreign Ministers’ teleconference on Tuesday.

Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Οι δηλώσεις Πομπέο στη σύνοδο των ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ, ότι η Τουρκία αποσταθεροποιεί την Ανατολική Μεσόγειο και υπονομεύει τη συνοχή της συμμαχίας έρχεται σε αντιδιαστολή , όπως ανέφερε ο Τσαβούσογλου ότι την μόνη αντικειμενική και δίκαιη αντιμετώπιση έχει η Άγκυρα από την Γερμανία της FRAU MERKEL..

Ο έτερος Γ. Γ. του ΝΑΤΟ θέλει ο φιλότουρκος να κρυφτεί, αλλά δεν τον αφήνει η χαρά του!!

Άκουσον- άκουσον ενθουσιάστηκε, γιατί το ερευνητικό Oruc Reis κατέπλευσε στην Αττάλεια και έτσι ήλθε η αποκλιμάκωση μεταξύ Ελλάδος και Τουρκία τρομάρα του!!

Παραβλεπει ο κύριος Στολντεμπεργκ ότι έκανε «σουρωτήρι» εδώ και τρεις μήνες την υφαλοκρηπίδα Ελλαδος και Κύπρου, ενώ εμπλέκεται η Άγκυρα με αποστολή μισθοφόρων τζιχαντιστων σε Λιβυη, Συρια και Ναγκόρνο Καραμπαχ..

Βεβαια στην Αθήνα διαπληκτίζονται ποσό «μέσα μπήκε ή βγήκε» στις Θαλασσιες Ζώνες και αν πονέσαμε, χωρίς ίχνος ντροπής, για την ανέντιμη ενημέρωση του Έλληνα μετα την de facto εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας και η συγκάλυψη να επιχειρείται με προμετωπίδα την μιντιακή εκμετάλλευση του τρόμου που προκαλεί η έξαρση της πανδημίας...

Τις «προκλητικές» ενέργειες της Τουρκίας καταδίκασε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο, κατά τη διάρκεια της Συνόδου ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ, τονίζοντας πως η Άγκυρα εναντιώνεται στις αρχές και τη λειτουργία της Συμμαχίας, υπονομεύοντας έτσι τη συνοχή της.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου