Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Frontex : Εσωτερική έρευνα μετά τις καταγγελίες για επαναπροωθήσεις στα ελληνικά σύνορα

Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

To Spiegel,όπως και η Γερμανοκρατούμενη Ε.Ε. συμπεριφέρονται στην πατρίδα μας ως χώρο και όχι ως κυρίαρχο κράτος, αφου φρόντισαν και μας πτώχευσαν συστηματικά ως να μην έφθασε αυτό μας κατέστησαν «αποθήκη ψυχών» και προκαλούν διότι έχουν αποθρασυνθεί ως οι Κ/Σ...(κακομαθημένοι σύμμαχοι)!!

Νωρίτερα, φέτος, ο επικεφαλής του Forntex είχε ζητήσει τη διερεύνηση δύο περιστατικών κοντά στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Εσωτερική έρευνα μετά τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για επαναπροώθηση προσφύγων στα ελληνικά σύνορα και τον ρόλο που φέρονται να διαδραματίζουν οι υπάλληλοι της Frontex ανακοίνωσε ο οργανισμός.

«Στη συνομιλία και τις επαφές μας, ενημέρωσα την Επίτροπο της ΕΕ Ίλβα Γιόχανσον ότι εξετάζουμε τις καταγγελίες πολλών ειδησεογραφικών οργανισμών που σχετίζονται με τις δραστηριότητές μας στα εξωτερικά σύνορα της Ελλάδας. Στόχος μας είναι η τήρηση των υψηλότερων προτύπων φύλαξης συνόρων σε όλες τις επιχειρήσεις μας και δεν ανεχόμαστε παραβιάσεις των θεμελιωδών δικαιωμάτων σε οποιαδήποτε από τις δραστηριότητές μας» ανέφερε ο εκτελεστικός διευθυντής του Frontex, Φαμπρίς Λεγκέρι.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου