Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

Οι τουρκικές κάμερες στις Καστανιές και τι επιδιώκει η Άγκυρα στον Έβρο! Ένα αποκαλυπτικό κείμενο

Τοποθέτηση ιστοσελίδας militaire.gr:
Η συστηματική καταπάτηση και η τουρκική παρουσία σ’ αυτή, άρχισε το 1975, οπότε η Νομαρχία του Έβρου προχώρησε σε διαμαρτυρία προς την αντίστοιχη Νομαρχία ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ, λαμβάνοντας την απάντηση ότι η περιοχή είναι τουρκικό έδαφος.
Το καλοκαίρι του 2006 ο τότε Διοικητής της 16ης Μεραρχίας Υποστράτηγος Φραγκούλης Φράγκος έλαβε την ορθή απόφαση να προχωρήσει με μπουλντόζες του Μηχανικού στην διάνοιξη και διευθέτηση του δρομολογίου εντός του Δάσους Καστανέων, μέχρι το βάθος των 215 μέτρων εφαρμόζοντας ότι ακριβώς προέβλεπε η συμφωνία οριοθέτησης ΠΡΑΤΟΝΤΑΣ ΣΟΦΑ για όσους μπορούν να καταλάβουν.
▪Τι προσπαθεί να επιτύχει η Τουρκία στον Έβρο;
▪Θέλει να “γκριζάρει” και το χερσαίο σύνορο Ελλάδας-Τουρκίας
▪Η σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών ήταν “τυχαίο γεγονός” ή προετοιμασμένη εδώ και καιρό επιχείρηση;
Ένας άνθρωπος που έχει περπατήσει “μέτρο-μέτρο” όλη τη περιοχή, δίνει απάντηση και στα τρία ερωτήματα, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα ότι οι Τούρκοι παράνομα έχουν τοποθετήσει κάμερες στο δάσος των Καστανιών παρακολουθώντας κάθε ελληνική κίνηση! Το κείμενο εξηγεί και βάζει τα πράγματα στη θέση τους περί τουρκικών “Αετών των Συνόρων” κι άλλων μυθευμάτων που μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ και αναπαράγουν κάποια ελληνικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου