Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΜΙΝΩΤΑΚΗΣ :Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΜΙΝΩΤΗ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΔΕΛΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ

Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:
Ο Ταγματάρχης κοιτάζει στα μάτια τους Τσίπρα , Κοτζιά, Ροζάκη, τους λοιπούς πρόθυμους να εκποιήσουν Εθνική Κυριαρχία και
«Τυφλούς τα τ ωτα τον τε νουν» που εμμονικά  δεν ακούν το πένθιμο κτύπημα από τις καμπάνες της Αγίας Σοφίας..γιατί απλά φοβούνται τα “ανθρωπάρια“ να στενοχωρήσουν τον Σουλτάνο
γενίτσαρο Recep Tayyip Erdogan!!
Βέβαια οι κ. κ. πολιτικοί με τις σπουδές στα ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ τον κύριο Ταγματάρχη, όταν συζητούν «καραβανά τον ανεβάζουν, καραβανά τον κατεβάζουν», ενώ τον λυπούνται,  που ο «δυστυχής» ακόμη ασχολείται με την προάσπιση της Πατρίδος, της Θρησκείας, αλλά και με αυτή την οικογένεια την υγιή και πατροπαράδοτη, αν είναι δυνατόν.Δεν το χωράει ο νους τους και δεν τον συγχωρούν τον οπισθοδρομικό, Ταγματάρχη τον «Καραβανά» αυτοί οι προοδευτικοί που τόσους νόμους ψήφισαν για να διαλύσουν την Ελλάδα των Ελληνων της Ορθοδοξίας και του πολιτισμου!!

Την τελευταία περίοδο, λόγω των γεγονότων του Έβρου , πολλοί έμαθαν λεπτομέρειες πως καθορίσθηκε ο Έβρος ποταμός , σύνορο μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας .
    Ελαχιστοι ομως γνωρίζουν ποιος ήταν ο νεαρός Ταγματάρχης Πυροβολικού, μέλος της τριμερούς επιτροπής που καθοριζε η Συνθήκη της Λωζάνης ,στον οποίο οφείλεται η ελληνική κυριαρχία στα 100.000 στρέμματα του Δέλτα, ενός από τους σπουδαιότερους βιότοπους της Ευρώπης και πλουτοπαραγωγική πηγή για την περιοχή του Έβρου.
    Ο νεαρός Ταγματάρχης εκπρόσωπος της Ελλάδας στην τριμερή Επιτροπή Διαχάραξης Ελληνοτουρκικών Συνόρων, το 1926, κατάφερε με προσωπική έρευνα να καταρρίψει τους ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς, η οποία είχε χρησιμοποιήσει ακόμη και πλαστούς τίτλους ιδιοκτησίας προκειμένου να διεκδικήσει την πολύτιμη νησίδα του «Γκιαούρ Αντά» («Νησί των Απίστων»), όπως λεγόταν τότε το διαφιλονικούμενο κομμάτι γης ανάμεσα στους δύο κύριους βραχίονες του ποταμού Έβρου.
   
Βίντεο Σ.Σ.Ε.:
Οι Ευέλπιδες τραγουδούν Μακεδονία Ξακουστή και καταχειροκρούνται - Greece National "Ochi Day" Parade 
ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΑΠΟ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ 

1 σχόλιο: