Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Η Μακεδονία προδόθηκε εκ των έσω..


Την  28-05-2020 ο στρατηγός Φράγκος Φ. παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό Σταθμό ALPHA radio 88.6 της Καβάλας καλεσμένος της δημοσιογράφου Σίση Ακοκαλίδου, όπου σχολίασε την απόφαση
της Ολομέλειας της Βουλής κατά πλειοψηφία με την οποία απορρίφθηκαν οι αιτήσεις για την άρση ασυλίας κατά του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του πρώην Υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Κατρούγκαλου και ακόμη 52 βουλευτών που είναι ακόμη εν ενεργεία σήμερα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:
 "Έχω αίσθημα ευθύνης έναντι των εκατοντάδων χιλιάδων που ήταν στην Θεσσαλονίκη, γιατί αυτό ήταν το έναυσμα για να δείξει ο ελληνικός λαός την αντίθεση του στο να υπογραφεί μία συμφωνία η οποία παραχωρεί κατ’ ουσίαν και το όνομα, αλλά το σημαντικότερο, μιλάμε για μακεδονική εθνότητα και μακεδονική γλώσσα. Εκείνο λοιπόν το οποίο ενοχλεί, όχι μόνο εμένα, αλλά και όλους όσους καταλήξανε στο ότι αυτή η συμφωνία είναι μειωτι- κή για την Ελλάδα,  είναι ότι δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων οι βουλευτές των υπολοίπων κομμάτων. Διότι, κατά της άρσης ασυλίας δεν ψήφισαν μόνο οι 54 του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΙΝ.ΑΛ και του ΜΕΡΑ25 και του ΚΚΕ. Για τον άλλον, ο οποίος πουλάει κηραλοιφές και επιστολές του Ιησού Χριστού, δεν θα του δώσω τα εύσημα, διότι εκμεταλλεύτηκε ακόμη και το όνομά μου για να βγάλει ευρωβουλευτή!
Εκείνο στο οποίο θέλω να καταλήξω, για να μη δώσω μεγαλύτερη αξία σε αυτό τον κύριο, είναι ότι περίμενα τουλάχιστον οι βουλευτές οι καταγόμενοι από τη Βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο από τη Μακεδονία, αλλά από την Ήπειρο, από την Θράκη, από τα νησιά του Αιγαίου, να εκδηλώσουν την αντίθεση τους και να ψηφίσουν υπέρ της άρσης ασυλίας. Για τους υπολοίπους, ας δεχθώ ότι σκέφτηκαν την επόμενη μέρα που πιθανόν να έχουμε εκλογές και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πώς θα είναι αρεστοί στον αρχηγό τους, όχι στον Ελληνικό λαό, στον αρχηγό τους, επαναλαμβάνω, για να τους ξαναβάλει στη λίστα. Ατυχώς καταλήγει λοιπόν ο Έλληνας να πιστέψει ότι το μόνο που ενδιαφέρει αυτούς που μας εκπροσωπούν στο κοινοβούλιο είναι πως θα μεγαλώσουν, αν είναι δυνατόν, για όλη την τετραετία την παραμονή τους, ώστε να παίρνουν το μισθό τους και καθόλου δεν ενδιαφέρονται για τα εθνικά θέματα, μα καθόλου! Διότι, δεν μπορεί η Βουλγαρία να βάζει βέτο και λέει ότι λαός δεν υπάρχει Μακεδονικός και δεν υπάρχει μακεδονική γλώσσα, φυσικά για ίδια συμφέροντα για να πουν ότι είναι Βούλγαροι. Αυτή ήταν η μεγάλη μας ευκαιρία να χτυπήσουμε αυτή τη συμφωνία στην Ευρωπαϊκή Ένωση και γιατί όχι στο ΝΑΤΟ, να πούμε κύριοι είναι Σλαβικό το ιδίωμα τους, είναι Σλάβοι στην καταγωγή, ας διαλέξουν το όνομα τους, έχουμε και μία άλλη γειτονική χώρα, η οποία αισθάνεται μειωμένη. Δεν το πράξανε, άρα εξαπάτησαν τον Ελληνικό λαό με έωλες υποσχέσεις, αρκεί και μόνο να πάρουν την ψήφο του. Εκεί είναι η αντίθεση μου και τους αφήνω στην κρίση των Ελλήνων. Ελάχιστες εφημερίδες τους ψέγουν, εγώ όμως είμαι από αυτούς οι οποίοι δεν θα το ξεχάσουν και θα ήθελα όλα τα ονόματα αυτών που ψήφισαν κατά της άρσης ασυλίας, όπως και των άλλων των 154 που ψήφισαν στην συμφωνία, για να μπούνε στο πάνθεον των ηρώων εντός εισαγωγι- κών, γιατί υπάρχει και μία άλλη λέξη στο ελληνικό λεξιλόγιο που λέγεται "Εφιάλτης". Ας διαλέξουν μόνοι τους τον τίτλο και το χαρακτηρισμό τους για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας. Αυτό δεν είναι η ταφόπλακα, η ταφόπλακα είναι στη δική τους υστεροφημία.
Το κατ’ ελάχιστον, για να πουν ότι έστω κρατάνε και τα προσχήματα…θα ήταν τουλάχιστον οι βορειοελλαδίτες βουλευτές υπερκομματικά να κάνουν  την υπέρβαση τους και να δουν αυτή την ψηφοφορία ως μια λαμπρή ευκαιρία να στείλουν ένα σαφές μήνυμα…"
Δείτε το βίντεο:









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου