Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Η διοίκηση της Ουάσιγκτον και του ΝΑΤΟ, το παίζουν "Πόντιοι Πιλάτοι"(βίντεο)

Ο στρατηγός Φράγκος Φ. σε συνέντευξη του την 11-03-2020 στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά fm καλεσμένος του δημοσιογράφου Ανδρέα Μαζαράκη αναφέρθηκε στην στάση των Η.Π.Α. και του ΝΑΤΟ έναντι της Τουρκίας και ειδικότερα τόνισε τα εξής:
"Ο Πρόεδρος Τραμπ, ενώ απειλούσε τον Ερντογαν για τους S-400 του έστειλε επιστολή να αυξήσουν το διμερές εμπόριο στα 70 δισεκατομμύρια δολάρια ..και μετά όλα καλά.
Ο Αμερικανός πρέπει να αντιληφθεί, ότι η Ελλάδα ήταν παρούσα σε Α’ και Β’ Π.Π. ενώ η Άγκυρα τυχοδιωκτικά συμπεριφέρθηκε και με τον άξονα..
Όταν η Τουρκία που σταδιακά μετατρέπεται σε Χαλιφάτο, τότε σε  εμάς θα προστρέξουν
ΗΠΑ και ΝΑΤΟ ..
Κύριε Γ. Γ. Στολντεπερκ είσαι  υπάλληλος όλων των κρατών-μελών της Ατλαντικής συμμαχίας και γι’ αυτό σε έχω ψέξει, για την μεροληπτική στάση σου υπέρ της Τουρκίας και στοχευμένα κάποιοι με διαπόμπευσαν, γιατί το είπα έτσι όπως το καταλαβαίνει ο Έλληνας των μνημονίων που του τσαλακώνουν την Εθνική αξιοπρέπεια...
Κύριε Τραμπ δεν μπορεί να λειτουργείς μόνο με οικονομικά κριτήρια, δεν είσαι «Έμπορος των Εθνών», αλλά Πρόεδρος των ΗΠΑ μιας υπερδύναμης και εμβληματικής δημοκρατίας..
ΝΑΤΟ και ΗΠΑ είναι ανεπίτρεπτο να αδικούν ως Πόντιος Πιλάτος το θύμα(Ελλάδα) και ουσιαστικά όχι μόνο να ανέχονται την «Κατάρα της Ασίας», αλλά να σε σπρώχνουν να ανεχθείς την μείωση της Εθνικής σου κυριαρχίας με την απειλή του Casus Belli, η με σύμφωνο Λιβυης- Τουρκίας   για να παραχωρήσεις υφαλοκρηπίδα , ΑΟΖ και να μην πας στα 12 ν.μ.
Οι Απανταχού Έλληνες να εργασθούν, για να επανασυστησουν ένα πανίσχυρο λόμπυ και να εργαλειοποιησουν την ψήφο τους,την οικονομική τους ισχύ με καθοδηγητή την Αρχιεπισκοπή!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου