Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Ο Γαβρόγλου τίμησε τον μεγαλύτερο μαυραγορίτη της Κατοχής

Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ:
Τώρα από τον Γαβρόγλου τι να περιμένεις..
Τίμησε τον Απόστολο Πεζά ηθικό αυτουργό εκτέλεσης 22 Ελλήνων  από τους «φίλους μας τους Γερμανούς» στο μπλόκο της Καλογρέζας, ενώ συνεχίζουν με τα μπλόκα των μνημονίων  και τις πλάτες στον Ερντογαν ..να αφανίζουν κάθε τι Ελληνικό!!
Μεγάλη ηγέτιδα δύναμη της Ε.Ε. κανόνισε 500 δις ΕΥΡΩ  για την Γερμανία και 35 για τα υπόλοιπα 26 κράτη, ώστε να συνεχίσει και μετά την κρίση να εξαϋλώνει τις οικονομίες τους..!!
ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ 75 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ, Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΩΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ 22 ΘΥΜΑΤΩΝ, ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΕΖΑ, ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ Η ΚΑΤΟΧΗ: ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ' ΑΡΙΘ. Φ10/16286/Δ1 ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ ΦΕΚ 796 ΤΕΥΧΟΣ Β (7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019).
Σημειωτέον ότι στις 15 Μαρτίου 2019 συμπληρώθηκαν ακριβώς 75 χρόνια από το Μπλόκο της Καλογρέζας (15 Μαρτίου 1944), που διατάχθηκε τότε επειδή διαταρασσόταν η λειτουργία των Λιγνιτορυχείων Καλογρέζας που ανήκαν στον Απόστολο Κιουζέ Πεζά, ο οποίος είχε ζητήσει να ληφθούν μέτρα κατά των απεργών εργατών του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου