Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Αποκαθήλωσε τη "σιδηρά κυρία" του υπουργείου ο Δένδιας

Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:
Είναι ασύλληπτο να δύναται μια σύμβουλος του ΥΠΕΞ, όπως αποκάλυψε ο κύριος Σταύρος Λυγερος να καθορίζει την  εξωτερική μας πολιτική..
Η κυρία Μάνια  Τελαλιάν,αν είναι δυνατόν, έθετε βέτο:
1.Στην υποβολή γεωγραφικών συντεταγμένων  για την ΑΟΖ, στο Γ.Γ. του ΟΗΕ ακόμη και μετά το σύμφωνο Τουρκίας- Λιβυης..
2.Ήταν κάθετη δε ως προς το κλείσιμο των συνόρων και την αναστολή χορήγησης ασύλου σε εργαλείοποίημενους λάθροεισβολείς.
Είναι φυσικό και επόμενο, όταν είσαι η μοναδική χώρα που δεν έχεις Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας!!
Τότε σου χαράζουν  πολιτική οι Ροζάκης, Ντόκος, Τελαλιάν ή κάποιοι ενός (πχ ΕΛΙΑΜΕΠ) ή και άλλοι, που έχουν παρεισφρήσει σε κρίσιμα πόστα και εν γνωσει τους ή εν άγνοια τους έχουν καταστήσει την Ελλάδα ένα «φοβικό & αναξιόπιστο εταίρο», που κατευνάζει το «θηρίο» ακόμη και όταν δεν είναι η Άγκυρα, αλλά τα Σκοπιά η και τα Τιρανα..!!

Αποκαθηλώθηκε πριν λίγες ημέρες η διευθύντρια της Νομικής Υπηρεσίας του υπουργείου Εξωτερικών Μάνια Τελαλιάν μετά από μία θυελλώδη συνάντηση με τον υπουργό Νίκο Δένδια. Ας σημειωθεί ότι η Μάνια Τελαλιάν δεν ήταν μόνο "βασίλισσα" της Νομικής Υπηρεσίας, αλλά και "σιδηρά κυρία" του υπουργείου. Εκτός του ότι εκ της θέσεώς της ήταν ανώτατη σύμβουλος του εκάστοτε υπουργού Εξωτερικών, συμμετείχε με κυρίαρχο ρόλο και σε συσκέψεις υπό τον πρωθυπουργό, καθώς και σε κρίσιμες για τα εθνικά συμφέροντα διαπραγματεύσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μάνια Τελαλιάν ήταν ο βασικός υπηρεσιακός παράγοντας που εμπόδιζε όλο το προηγούμενο διάστημα..

1 σχόλιο: