Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Η παραδοσιακή Γερμανοτουρκική φιλία..

Ο στρατηγός Φράγκος Φ. σε συνέντευξη του την 11-03-2020 στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά fm καλεσμένος του δημοσιογράφου Ανδρέα Μαζαράκη αναφέρθηκε στην στάση της Γερμανίας διαχρονικά απέναντι στον Ελληνισμό επισημαίνοντας τα εξής:
"Οι Γερμανοί προέταξαν και προτάσσουν την παραδοσιακή Γερμανοτουρκική φιλία" κάνοντας ειδική αναφορά στον Συνταγματάρχη και μετέπειτα Στρατάρχη Όθων Λίμαν Φον  Σάντερς χαρακτηρίζοντας τον ως τον πρόδρομο του Ναζισμού αλλά και υπεύθυνο ,της εξαφάνισης του Χριστιανικού πληθυσμού της Τουρκίας και ειδικότερα του Μικρασιατικού, Ποντιακού και Θρακικού Ελληνισμού, με τις "λευκές  πορείες".
Αναφέρθηκε στην αμυντική συνεργασία Γερμανίας- Τουρκίας και συγκεκριμένα στην ναυπήγηση των 6 νέων υποβρυχίων τύπου "Παπανικολής" τα οποία θα αλλάξουν όπως χαρακτηριστικά ανέφερε τις ισορροπίες στην Ανατολική Μεσόγειο.
Σημείωσε ότι πλέον δεν φτάνουν οι δηλώσεις συμπαράστασης και πως εάν η Γερμανία επιθυμεί να είναι ηγέτιδα δύναμη στην Ε.Ε. θα πρέπει να σταματήσει να ενδιαφέρεται μόνο για τα δικά της εθνικά συμφέροντα.
(Δείτε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης)
Σχετικό άρθρο greece4greeks.blogspot.com:Οι Γερμανοί συνεργάτες των Τούρκων εσαεί εχθροί..όπως και στη γενοκτονία των Ποντίων!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου