Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Γιατί η Μέρκελ τρέμει τον Ερντογάν

Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:
Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο το άρθρο, πλην όμως τα Συμβούλια Ασφαλείας Γερμανίας και Τουρκίας εδώ και εκατό χρόνια αποφάσισαν να συνεργάζονται εναντίον των Χριστιανικών πληθυσμών της Μικρας Ασίας και από τον Β’ ΠΠ εναντίον της Αγγλίας και των συμμάχων της.
 Η Ελλάδα όμως επέμενε στην Ένωση της Κύπρου, όποτε έχασε και την στήριξη της Αγγλίας και αναζητεί στηρίγματα σε ΗΠΑ. Ενώ ΝΑΤΟ και η γερμανοκρατούμενη Ε.Ε τηρούν στάση ως άλλος Πόντιος Πιλάτος στις αδικαιοπραξιες των δυο συνεταίρων..
Οικονομικό στραγγαλισμό επιχειρεί το Βερολίνο  με πρόσχημα το χρέος, ενώ στηρίζει απροκάλυπτα παντοιοτρόπως την Άγκυρα σε βάρος του Ελληνισμού .-

Σε συζήτηση με κορυφαίο στέλεχος γερμανικού επιχειρηματικού κολοσσού, όπου εξέφρασα την οργή μας για την αγνόηση της Ελλάδας στη διεθνή διάσκεψη για τη Λιβύη, άκουσα έκπληκτος να με πληροφορεί: «Δεν είναι τόσο ο φόβος για ένα εκ Τουρκίας κύμα μεταναστών που διακατέχει την κυρία Μέρκελ. Η Ελλάδα ευτυχώς για εμάς έχει αποδεχθεί το κλείσιμο των προς Βορράν συνόρων της εξαναγκαζόμενη έτσι σε υποχρεωτική φιλοξενία τους. Η κυρία Μέρκελ τρέμει τους Τούρκους της Γερμανίας. Ηδη αυτοί ανέρχονται σε σχεδόν 4 εκατομμύρια, είναι πολιτογραφημένοι Γερμανοί, τα 2 εκατομμύρια από αυτούς ψηφίζουν, και στην πλειονότητά τους είναι οπαδοί του Ερντογάν. Συνεπώς είναι καθοριστικός ο ρόλος τους στο εκλογικό αποτέλεσμα. Γι’ αυτό και η καγκελάριος έχει καταστεί πειθήνιο όργανο του Ερντογάν».
Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου