Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Φράγκος Φ: Τέλος στην Γερμανική κατοχή!! Και τον ΕΡΝΤΟΓΑΝΟΙΟ .. Η συνέντευξη που παραχώρησε ο στρατηγός Φράγκος Φ. στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα.


Την 25-03-2020 μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ACTION 24 η συνέντευξη που παραχώρησε ο στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα όπου αφού έστειλε το μήνυμα του για την Εθνική επέτειο της 25η Μαρτίου αναφέρθηκε στις τρέχουσες εξελίξεις και ειδικότερα:
"-Στην εφαρμογή με θρησκευτική ευλάβεια των οδηγιών της κυβέρνησης,  για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
- Εξέφρασε ευγνωμοσύνη στο Υγειονομικό προσωπικό της χώρας και στον ανεπανάληπτο λοιμωξιολογο καθηγητή κύριο Σωτήριο Τσιορδα!!
Σημείωσε ότι," η Πατρίδα μας αντιμετωπίζει εσαεί την απειλή από την Τουρκία και τώρα κατευθύνονται από τον ΕΡΝΤΟΓΑΝΟΪΟ..
-Επιβάλλεται να ξεκινήσει μια τεράστια διπλωματική εκστρατεία, για την ρύθμιση τώρα του χρέους, γιατί άλλως μετά την πανδημία οδηγούμεθα στην πλήρη εξαθλίωση της χώρας."
-  Ανέφερε ότι,"Είναι αδήριτη ανάγκη έμπρακτα να αντιμετωπισθούν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας."
"   Εκτιμώ και προτείνω να προχωρήσουμε άμεσα στην προμήθεια των αναγκαίων οπλικών συστημάτων.."
 -Για την Ε.Ε. δήλωσε ότι δεν είναι ούτε πολιτική, οικονομική η στρατιωτική ένωση  , διότι προτεραιότητα ειδικά της Γερμανίας είναι μετά το τσουνάμι του ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ, να διαθέσει 500 δις ΕΥΡΩ  προκειμένου να ολοκληρώσει την επεκτατική της οικονομική κυριαρχία στην Ευρώπη...
-  Και στο γεγονός  ότι αν δεν είχε γίνει ο  Φράχτης  και η Τάφρος, τότε ο Χασαν  και ο Οσμάν θα έπιναν καφέ στο Σύνταγμα και στον Λευκό Πύργο!!
- "Το έτος 1925 η Άγκυρα πρότεινε να μας επιστρέψουν το ΚΑΡΑΓΑΤΣ με 500 χιλιάδες χρυσές λίρες, δηλ με 200 εκατομμύρια ΕΥΡΩ. . και δεν το πράξαμε.."
"Η πανδημία σε έναν εύλογο χρόνο θα φύγει, εάν όμως απωλεσουμε την Εθνική μας κυριαρχία μη ανακηρυσοντας και καθορίζοντας  ΑΟΖ - Υφαλοκρηπίδα και τα χωρικά μας ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια, τότε θα είναι η γενιά μας υπόλογη απέναντι της Ιστορίας!!"(Δείτε το σχετικό βίντεο)

Διαβάστε το σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα greece4greeks.blogspot.com:..Πως δόθηκε στην Τουρκία το προγεφύρωμα του Καραγάτς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου