Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Το σχέδιο «Φαιδώρα» και οι καθόλου αθώες φαιδρότητες του διαδικτύου.

Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ:
Δεν υφίσταται αυτό το έγγραφο ούτε και με την κωδικοποίηση του  να αναφέρεται σε ανύπαρκτο ντοκουμέντο με κωδικό«ΦΑΙΔΩΡΑ»
Το ερώτημα τίθεται, ότι εν γνώσει τους ανακυκλώνεται εδώ και μια δεκαετία ίδια από «ηγέτες» του και καλά πατριωτικού χώρου..
Κανένας διαμελισμός κράτους δεν προαναγγέλλεται και ποσό μάλλον από τον γ. γ. του ΝΑΤΟ..για χώρα μέλος..
Εξ άλλου ο συντάκτης και διακινητής Josef Luna παραιτήθηκε το 1984 από τη θέση του Γενικού Γραμματεως του ΝΑΤΟ και όλο το «στορυ» του εγγράφου αναφέρεται για το 1988.. τα συμπεράσματα δικά σας.

 Το έχουμε τονίσει στο παρελθόν, όταν είδαμε την απόπειρα γελοιοποίησης των αποκαλύψεων μας για την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ από το 2009, την συνέντευξη Weisbrot, τις αποκαλύψεις για το περιεχόμενο του μνημονίου κλπ. Ποιός ξεχνά το email του …Τορναδόρου που εντέλει βγήκε από πράσινα χαλκεία αλλά πριν είχε δαιμονοποιήσει το διαδίκτυο ως …αιτία της κρίσης;

Ο ευκολότερος τρόπος των νταβατζήδων της ενημέρωσης για να αποδυναμώσουν την δύναμη των ελευθέρων φωνών, είναι η διασπορά αληθοφανών φημών που όμως δεν έχουν καμμία σχέση με την πραγματικότητα, ώστε να καταστήσουν το διαδίκτυο αναξιόπιστο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου