Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Έλληνες εθελοντές έφεδροι κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο στο φημισμένο Cambrian Patrol

Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου:
Η λειψανδρία λόγω του  δημογραφικού η γήρανση του μόνιμου προσωπικού και της αδιανόητης εμμονής διατήρησης  της εννεάμηνης θητείας στις ΕΔ δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα επάνδρωσης των μονάδων και   βραχυπρόθεσμα έλλειμα κυρίως σε κρίσιμες ειδικότητες στην εφεδρεία..με ότι συνεπάγεται αυτό..

Την επιτυχία της ελληνικής αποστολής κάνει μεγαλύτερη το γεγονός ότι στην άσκηση παίρνουν μέρος επαγγελματίες των επίλεκτων σωμάτων του στρατού με μέσο όρο ηλικίας σαφώς πολύ μικρότερο από αυτό των 40 χρόνων των μελών της ΛΕΦΕΔ

Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα αναγνωρίσεως της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΕΦΕΔ) στην φημισμένη διεθνή άσκηση περιπόλων του Ηνωμένου Βασιλείου, "Cambrian Patrol 2019", που βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι Ελληνες εθελοντές έφεδροι από τη Θεσσαλονίκη μέτρησαν τις δυνάμεις τους στο πιο απαιτητικό επιχειρησιακό περιβάλλον στα βουνά της Ουαλίας απέναντι στις στρατιωτικές ομάδες 34 χωρών. Μεταξύ αυτών, η ομάδα της Λεγεώνας των Ξένων και αυτή της Στρατιωτικής Ακαδημίας των ΗΠΑ με το συνολικό αριθμό των συμμετεχόντων στην δυσκολότερη άσκησηαυτού του είδους στο ΝΑΤΟ να ανέρχεται σε 1.000 στελέχη των πιο προηγμένων στρατών του κόσμου. 
OY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου