Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Κατεχόμενα: Η στιγμή που 16χρονος κατεβάζει τουρκική σημαία σε σχολείο

Σχολιο: Στρατηγού Φράγκου Φ.
Το ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΟΙΝΟ των ΕΛΛΗΝΩΝ σέβεται και τιμά το Εθνικό μας Σύμβολο την ένδοξη και αιματοβαμμένη γαλανόλευκη Σημαία.
Στο Αθηνοκεντρικό κατεστημένο ένας πρώην ΥΠΕΞ στα ΙΜΙΑ δήλωσε με περιφρόνηση(όταν διέταζε) «Έ και τί έγινε την πήρε ο άνεμος», παράλληλα και με τον Κ. Δημότη που ευχαριστούσε τους Αμερικανούς.
Ένας άλλος φερέλπις υφυπουργός, οταν την έκαιγαν οι Εθνομηδενιστες στο Πολυτεχνείο δήλωσε «Έ και τί έγινε.. έκαψαν ενα πανί»,ΕΙΝΑΙ και φυγόστρατος..λέγεται. 
Ετσι δεν πάμε πουθενά ως Έθνος, και η συνθήκη, οπως αυτή η επαίσχυντη των Πρεσπών, μια κυρια πρώην ΥΠΕΞ δηλώνει οτι θα την τιμήσει,αν και προβληματική..
Ουδείς εχέφρων Έλληνας δεν αισθάνεται υπερήφανος για τους δήθεν «ταγους» που διαφεντεύουν την ΠΑΤΡΙΔΑ μας, δυστυχώς διαχρονικά, και δεν ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ να ίσταντο σε στάση προσοχής στον Εθνικό Ύμνο.


"Το τσουνάμι αγάπης των Λυσιωτών, που εκδηλώθηκε μαζικά και καθολικά την περασμένη Κυριακή, με την προσέλευση δύο χιλιάδων και πλέον στην γενέθλια γη δεν μπορεί να επισκιαστεί από τις πράξεις ενός 16χρονου" δήλωσε ο δήμαρχος του χωριού Λύσης.

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή (8/9). Ο νεαρός φέρεται να μετέβη στην κατεχόμενη Λύση με την ευκαιρία της εορτής της Παναγίας της Λύσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου