Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Έξι Τούρκοι στρατηγοί αιχμάλωτοι του στρατάρχη Χαφτάρ στη Λιβύη; ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ Τον πόλεμο στην Τουρκία κήρυξε ο Χ.Χαφτάρ: «Βυθίστε πλοία, καταρρίψτε αεροπλάνα & συλλάβετε Τούρκους (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σχόλιο :Στρατηγού Φραγκου
Διαβάστε τη συνέντευξη στο περιοδικό Crash, όπου με ενάργεια φαίνεται ο λόγος ανάμειξης της Τουρκίας στον εμφύλιο της Λιβυης μεταξύ του Ισλαμικού καθεστώτος της Τρίπολης και του      φίλοδυτικού της Βεγγάζης.
Η Τουρκία προσεταιρίσθηκε την Τρίπολη,για να περάσει τη θέση της ότι η ΑΟΖ της συνδέεται με αυτήν της Λιβυης και για το λόγο αυτό επιδίωκε την ανατροπή του Στρατηγού Χ.Χαφταρ, που ανοικτά κύρηξε τον πόλεμο στην Άγκυρα.
Λεπτομέρειες στους χάρτες του άρθρου και την δολιότητα του Τ/ΥΠΕΞ παραβιάζοντας καθε έννοια του Διεθνούς Δικαίου της θαλάσσης ...


Τούρκοι στρατηγοί και πράκτορες είναι οι «Τούρκοι πολίτες» που συνέλαβε ο Λιβυκός Εθνικός Στρατός (LNA) του Χαλίφα Χαφτάρ.
Αυτό ισχυρίζονται λιβυκές πηγές και αναμετέδωσε, μέσω Twitter, ο Τούρκος αυτοεξόριστος δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ.
Οι συλληφθέντες, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται, εστάλησαν από το ισλαμικό καθεστώς του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Λιβύη ως «στρατιωτικοί σύμβουλοι» των τζιχαντιστικών συμμοριών που μάχονται στο πλευρό της ισλαμικής κυβέρνησης της Μουσουλμανικής Αδελφότητας που εδρεύει στην Τρίπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου