Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Φ.Φράγκος : Με "πλαστό" διαβατήριο στις Βρυξέλλες (βίντεο)


Φ.Φράγκος : Με "πλαστό" διαβατήριο στις Βρυξέλλες (βίντεο)
Στην εκπομπή του Λάμπρου Καλαρρύτη στα Παραπολιτικά 90,1,  μίλησε ο επίτιμος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Φράγκος Φραγκούλης για μια σειρά θεμάτων.
Αναφερόμενος στον 25χρονο άγνωστο Φράγκο,  που όπως όλα δείχνουν θα είναι ευρωβουλευτής ,είπε πως στελέχη της Ελληνικής Λύσης προέτρεπαν τον κόσμο να ψηφίσουν τον Στρατηγό Φράγκο, κάτι που φαίνεται και από τα χιλιάδες μηνύματα που έλαβε ό ίδιος από φίλους που είχαν την εντύπωση ότι τον ψήφισαν
Συμπληρώνοντας πως δεν περίμενε κάτι καλύτερο από έναν άνθρωπο  που πουλούσε χειρόγραφες επιστολές του Χριστού. Δεν συνάδουν με τα χριστά ήθη του κοινοβουλευτισμού και της δημοκρατίας μας τέτοιες δολοπλοκίες
Για την κορύφωση της προκλητικότητας των Τούρκων στην κυπριακή ΑΟΖ ο κ. Φραγκούλης είπε : Οι ενέργειές των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων τείνουν να μας πείσουν ότι τίθεται σοβαρό θέμα για το τι διημείφθη στη μυστική συνάντηση Τσίπρα – Ερντογάν κατά την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στην Άγκυρα. Επίσης, δε μιλάει κανείς για τον Αττίλα 3, αρκούμαστε σε μια ανούσια διαμάχη του ποιος είναι καλός και ποιος όχι. Πρέπει οι υπεύθυνοι των πολιτικών κομμάτων να πάρουν θέση  και να θέσουν τα πράγματα στη σωστή τους βάση.

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Στρατηγέ, όπως διαβάζουμε γίνονται διεργασίες στα εθνικά - πατριωτικά κόμματα για συνεργασία και κοινή κάθοδο στις επερχόμενες εθνικές εκλογές. Κόμματα σοβαρά χωρίς ματζούνια ή γραφικούς στύλ Σώρρα.
    Θα λάβετε μέρος? Είπατε πριν καιρό ότι είναι ασύμφορο να κατεβείτε αυτόνομα, αν είμαστε όλοι μαζί? Το περιμένει όλος ο πατριωτικός χώρος από καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή