Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Οι Έλληνες αστυνομικοί δεν είναι «σάκκος του μποξ» για εκτόνωση των εκπαιδευομένων επαγγελματιών ταραχοποιών..

Φ.Φράγκος :
Διαθέτει ιδιαίτερα ασθενή μνήμη ο Γιώργος Κυριτσης.
Δεν τον αγγίζουν οι τρεις νεκροί της Marfin που έχασαν τη ζωή τους απο πυρκαγια, που προήλθε απο μολότοφ και μεταξύ αυτών μια έγκυος.
Τα εγκλήματα των ομοϊδεατών του προφανώς τον κάνουν υπερήφανο!!
Άμεσα και προτού έλθουν στη Βουλή να αλλάξουν  οι ρυθμίσεις, για εκρηκτικά και τη Διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.
Τα Σώματα Ασφαλείας δεν είναι σάκος του μποξ κύριοι της κυβερνησης,για να εκτονώνεται οι γνωστοί-άγνωστοι  και λάτρεις του Κουφοντίνα...
Κυρίτσης: «Δεν θυμάμαι να έχει σκοτωθεί κάποιος από μολότοφ»

Η απάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στις αντιδράσεις για τον νέο Ποινικό Κώδικα.

Δεν θυμάμαι να έχει σκοτωθεί κάποιος από μολότοφ» δήλωσε στην ΕΡΤ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης, σχολιάζοντας το νέο Ποινικό Κώδικα που τέθηκε σε διαβούλευση και προβλέπει μειώσεις ποινών τόσο για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, όσο και για την κατασκευή και κατοχή μολότοφ. Οι διατάξεις που περιλαμβάνονται στο νέο Ποινικό Κώδικα συνεχίζουν να προκαλούν έντονες αντιδράσεις.
«Δεν ξέρω αν οι μολότοφ πρέπει να είναι κακούργημα ή πρέπει να είναι πλημμέλημα, πάντως στα 30 και χρόνια που ήμουν δημοσιογράφος δεν θυμάμαι ποτέ κανείς να έχει σκοτωθεί από μολότοφ ή από κάτι αντίστοιχο. Ευτυχώς στις συγκρούσεις "στο δρόμο" που λέμε, στην Ελλάδα τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια δεν υπήρχαν τέτοιου είδους τραγικά περιστατικά», είπε ο κ. Κυρίτσης.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε επίσης την άποψη ότι περισσότερο πρέπει να αντιμετωπιστούν ζητήματα επιθέσεων της αστυνομίας παρά οι μολότοφ, φέροντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του δημοσιογράφου Μανώλη Κυπραίου, από αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να χάσει την ακοή του.
Οι δηλώσεις του Γ. Κυρίτση έρχονται μία μόλις ημέρα μετά τις έντονες αντιδράσεις που εκδηλώθηκαν για τον υπό διαβούλευση Ποινικό Κώδικα, ακόμα και από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον υπουργό Δικαιοσύνης ότι μειώνοντας τις ποινές για όσους κατηγορούνται για «διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης», ρίχνει στα μαλακά τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής.
Πηγή: athensvoice.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου