Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Φυλλάδια σε Σέρρες - Φλώρινα για «αυτονομία της Μακεδονίας»!


Φ.Φραγκος σχόλιο: Ειλικρινά δεν ξέρω αν μπορούν να το διαβάσουν οι 153 βουλευτές που ψήφισαν τη συμφωνία των Πρεσπών……




Αποκλειστικό: Φυλλάδια σε Σέρρες - Φλώρινα για «αυτονομία της Μακεδονίας»!


Πρωτοφανής και ύποπτη πρόκληση από ακραίους κύκλους στη Βόρεια Ελλάδα

Πρωτοφανής πρόκληση από ακραίους κύκλους στη Βόρεια Ελλάδα, οι οποίοι μοίρασαν φυλλάδια που μιλούν για…
 αυτονομία της Μακεδονίας, όπως αποκάλυψε το αποκλειστικό ρεπορτάζ  του Πέτρου Μποτσαράκου, για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.
«ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΙΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»  γράφει το  προβοκατόρικο και ανορθόγραφο  φυλλάδιο που διακινούν ύποπτοι  κύκλοι σε χωριά  της Φλώρινας και των Σερρών. Το φυλλάδιο γράφει και «μπράκα Μακεντόνσκι», δηλαδή «αδέλφια Μακεδόνες».
Το «αυτονομία της Μακεδονίας» είναι  στα ελληνικά με λάθος στο «της» που ειναι με γιώτα αλλά και στα λατινικά, αλλά όχι στα κυριλλικά.  Ως συντάκτης υπογράφει το VMRO Οbedineta  που  είναι η “αριστερή”  πτέρυγα του κόμματος του ανθέλληνα Γκρουέφσκι. 

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΕ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΦΦΛΩΡΙΝΑ ΜΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

«Eίναι αυτοί που δημιουργήσανε στη εποχή του μεσοπολέμου το ευφυολόγημα των τριών ανυπάρκτων «Μακεδονιών», την τεχνητή γλώσσα και τώρα θέλουν να δημιουργήσουν τεχνητή , φτιαχτή  μειονότητα που περιλαμβάνει και την αυτονομία. Να αυτονομηθούν , δηλαδή να αποσχιστούν από την Ελλάδα» δηλώνει στο Star o Μιχάλης Χρυσανθακόπουλος, πρόεδρος Παμμακεδονικών Ενώσεων Αγώνα  Ελλάδας – Αυστραλίας.    

ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΟ BBC: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!

Αυτήν την ανιστόρητη και πολεμοχαρή ρητορική   της μεγάλης Μακεδονίας προωθούν ακραίοι κύκλοι ακόμη και με συνεντεύξεις στα μεγαλύτερα δίκτυα όπως το  BBC.
ΠΗΓΗ: www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου