Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις δεν κάνουν κόμμα!


Με δελτίο Τύπου που εξέδωσαν την Πέμπτη (7/2) οι Παμμακεδονικές Ενώσειςξεκαθάρισαν πως συνεχίζουν ακομμάτιστατον αγώνα τους για την κατάλυση της κατάπτυστης Συμφωνίας των Πρεσπών.
Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο δήλωσαν πως δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την ίδρυση του κόμματος Ε.ΠΟ.Σ.και παράλληλα κατηγόρησαν όλους όσους καπηλεύονται τον αγώνα τους για την Μακεδονία ενώ απεύθυναν κάλεσμα σε όλους τους Έλληνες να συνεχίσουν τη «μάχη» ενωμένοι τονίζοντας πως: «Ο αγώνας για την Μακεδονία ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΘΝΙΚΟΣ και όχι κομματικός».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων ως μέλος του δικτύου των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου, εκ των βασικών διοργανωτών των μεγάλων συλλαλητηρίων, ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ έχει με την ίδρυση κόμματος που διατείνεται ότι προέρχεται από το κίνημα των συλλαλητηρίων για την Μακεδονία. Κάθε Έλληνας διατηρεί το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι. Όχι όμως βάζοντας ως «βιτρίνα» ένα κρίσιμο εθνικό θέμα προς άγρα ψήφων. Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να χρησιμοποιούνται εικόνες των μεγάλων συλλαλητηρίων ως μέσο διαφήμισης ενός νεοϊδρυθέντος κόμματος. Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ  να καπηλεύεται ο αγώνας κι η αγωνία αγνών πατριωτών δίνοντας την αλγεινή εντύπωση ότι όλα έγιναν για να δημιουργηθεί ένα κόμμα.
Ο Ελληνικός λαός εμπιστεύτηκε τις Παμμακεδονικές Ενώσεις και προσήλθε ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ στα συλλαλητήρια με σκοπό την προάσπιση των δικαίων της Μακεδονίας. Δεχθήκαμε τόνους χημικών και άφθονη βία από τις δυνάμεις καταστολής κατόπιν εντολής της κυβέρνησης. Σταθήκαμε ΟΡΘΙΟΙ…το ίδιο θα πράξουμε και ΤΩΡΑ! Ο αγώνας για την Μακεδονία θα είναι μακρύς και δύσβατος. Ο αγώνας για την Μακεδονία ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΘΝΙΚΟΣ και όχι κομματικός. Σε αυτόν τον αγώνα θέλουμε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ.
Πέμπτη 7 Φεβ 2019
Το ΔΣ της ΠΟΠΣΜ».
Πηγή: https://www.otavoice.gr/politiki/2019/02/oi-pammakedonikes-enoseis-den-kanoun-komma/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου