Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Ηχούν Καμπάνες στα Ριζά των Ιερών μας Μετεώρων…»Φωνή Λαού -Οργή Θεού» & απο εδώ οι Μοναχοί στο Σύνταγμα (video)


Γενικός ξεσηκωμός  επικρατεί σε ολάκερη τη Χώρα   και η Ιερά Κοινότητα  των Μοναχών από τα Ριζά των Ιερών μας Μετεώρων δεν θα μπορούσε να λείψει !
Η Κάθοδος των Μοναχών & απο τις Ιερές Μονές των Μετεώρων και τα Μετόχια των Μονών έχει πάρει χαρακτήρα γενικού ξεσηκωμό …Που κατεβαίνουν ψάλλοντας τη Υπερμάχω Στρατηγώ  τα Νικητήρια 

Στο Πλευρό  όλων των Ελλήνων και  οι Στυλοβάτες της Ορθοδοξίας που κρατούν  άσβεστη τη φλόγα του Χριστιανισμού και της Ορθοδοξίας  στους Αιώνες …Όλοι στο Σύνταγμα
Άπαντες στο Σύνταγμα και απαίτηση για Δημοψήφισμα  για την Συμφωνία των Σκοπίων , έριξε το Σύνθημα και ο Στρατηγός Φράγκος με ανάρτηση του , αφού πρώτα ζήτησε και πήρε ευλογία πριν κατέβη μαζί με Οικογένειά του στο Σύνταγμα !
«Σκούζει Το αίμα των Ελλήνων που χύθηκε διαχρονικά  για είναι σήμερα η Μακεδονία  ελεύθερη …Έγραψε ο Στρατηγός Φράγκος 

Η Πατρίδα και πόσο μάλλον αυτοί που σκοτώθηκαν για την Μακεδονία μας και το αίμα αυτών των αγωνιστών να αχνίζει ακόμη Όλοι αυτοί που για ξένα συμφέροντα δεχόμενοι Αδιαμαρτύρητα παρεμβάσεις για να προσυπογράψουν μια επαίσχυντη συμφωνία…
.Που ακόμη και το όνομα Βαρντάσκανα είχε όταν δίνεις εθνότητα σε Σλάβους-Αλβανοτουρκους Μακεδονων άστο λένε οι πρόθυμοι ταυτότητα και γλώσσα Μακεδονική τότε δεν μπορεί παρά να έχεις παραβιάσει τα όσια και τα ιερά του Έθνους των Ελλήνων.

Όνειδος για όλους αυτούς που εκόντες  άκοντες προσυπογράφουν μια τέτοια επαίσχυντη συμφωνία να αναλογιστούν την διαχρονικότητα της πλήρους απαξίωσης που θα υποστούν και από αγέννητους και από ζώντες αλλά και από ήρωες νεκρούς μας.
Στο συλλαλητήριο αύριο ζητάμε να αποφασίσει ο Ελληνικός λαός με δημοψήφισμα η εκλογές και ΟΧΙ η ιαχή μειοψηφία του ετερόκλητου κοινοβουλίου που πλέον δεν μας εκφράζουν»



Λαός και Ιερός Κλήρος μαζί ψάλλουν τη«Υπερμάχω Στρατηγώ τα Νικητήρια …Και  τον εθνικό μας Ύμνο»

Πηγή veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου