Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Οι Στρατηγοί «όπλισαν» – Τελεσίγραφο σε Τσίπρα & ΠτΔ: «Η Νέμεσις είναι προ των πυλών» – «Οι “Πρέσπες” θα καταστρέψουν την χώρα» ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ


Στην τελική ευθεία μπαίνουμε για την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών. Όλοι οι Έλληνες βράζουν με τον Α. Τσίπρα και την παρέα του, ενώ την ίδια στιγμή, οι Στραηγοί βγαίνουν μπροστά και στέλνουν τελεσίγραφο σε Πρωθυπουργό και ΠτΔ.

ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ
Aναλυτικά το κείμενό του:
Ω Αφρων κύριε Τσίπρα ερήμην του Ελληνικού λαού με την μεγάλη του πλειοψηφία αντίθετη προχωράς στην έγκριση μιας ανύπαρκτης συμφωνίας αναγνωρισμένοι απο εμας ως μοναδικους Μακεδόνες τους Σκοπιανούς που ενισχύει τον αλυτρωτισμό τους!!!
Ο Μακεδόνας απο τη Βέροια ο Θεοχαρόπουλος βουλευτής της ποιας, της ΔΗΜΑΡ, με 383 ψήφους καθορίζει το μέλλον της Ελλάδος.. και ατυχώς δεν είναι μόνος βρέθηκαν ηλίθιοι πρόθυμοι, που για οφίτσια, υπουργικούς θώκους, αργομισθίες με ένα Σόρος να σκορπά εκατομμύρια δολάρια και να το επιβεβαιώνουν δυο πρώην κυβερνητικοί άσπονδοι φίλοι Καμμενος με Κοτζια, διχως να τους εγκαλεί άμεσα εισαγγελέας..

Η αγυρτεία και ο αμοραλισμός σε όλο του το.μεγαλείο, όταν ο Τσιπρας και η εθνομηδενιστικη παρέα του αγνοούν το 85-90% του Ελληνικού λαού που λέει ΟΧΙ στην επαίσχυντη συμφωνία και ως ετούτου έπρεπε να εφαρμοστεί το άρθρο 28 του συντάγματος όταν παραχωρείς εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα επιβάλλεται να ψηφιστεί από τα 3/5 της βουλής.
Οι Έλληνες βιώνουν τις χειρότερες στιγμές της
Ελληνικής Δημοκρατίας γιατί άφρονες και κομπλεξικοί θεωρούν κατόρθωμα να ξεπουλούν την Ελληνική Μακεδονία. Ενω άλλοι δειλιάζουν και με μισόλογα και υπεκφυγές δεν καταγγέλουν το επιτελούμενο έγκλημα σε βάρος της Πατρίδος, χωρίς να τους εγκαλούν σε Συνταγματική τάξη δίχως και ο συνταγματολόγος Α.Ε.Προεδρος της Δημοκρατίας να παρεμβαίνει…
Να ναι πλέον βέβαιοι ότι η Νέμεσις είναι προ των πυλών…
Φ.Φράγκος
ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΣ Ε.Α Δ. ΤΣΑΪΛΑΣ
Η διατήρηση της τεχνητής ύπαρξης εθνοτήτων στα δυτικά Βαλκάνια και εδαφικής οριοθέτησης δεν οδηγεί πουθενά. Θα δημιουργήσει εντάσεις, θα τροφοδοτήσει διάφορους ακραίους εθνικιστές και λαϊκίστες, θα συσσωρεύσει δυναμικό κρίσης, το οποίο είναι ήδη αρκετά μεγάλο, όπως γράφει για το geopolitics.
Εντωμεταξύ υπάρχουν εξωτερικοί παράγοντες, οι οποίοι είναι οι πιο ενεργοί υποστηρικτές της δημιουργίας «εθνοκεντρικών κρατών», δηλαδή της «μεγάλης» Αλβανίας, της «μεγάλης» Σερβίας και της «μεγάλης» Κροατίας. Αυτό το σενάριο θα σήμαινε την ακόλουθη εδαφική ανταλλαγή:
• «Μεγάλη» Αλβανία: η Δημοκρατία της Αλβανίας, με το μεγαλύτερο μέρος του Κοσσυφοπεδίου, μέρος της πΓΔΜ, τμήμα της Σερβίας (Bujanovac και Presevo), και ένα τμήμα από το Ulcinj του Μαυροβουνίου.
• «Μεγάλη» Σερβία: η Δημοκρατία της Σερβίας, η Δημοκρατία της Σέρπσκα με πρόσβαση στη θάλασσα στην περιοχή Herceg Novi (Μαυροβούνιο) και τις σερβικές κοινότητες στο βόρειο τμήμα του Κοσσυφοπεδίου, συμπεριλαμβανομένης της Βόρειας Μιτρόβιτσας.
• «Μεγάλη» Κροατία: Δημοκρατία της Κροατίας, με την Κροατική ομοσπονδιακή μονάδα, επίσης ανεπίσημα γνωστή ως «τρίτη οντότητα » στη Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Herceg Bosna).
• Το Μαυροβούνιο θα λάβει μέρος του Σερβικού Σαντζάκ.
• Βοσνία-Ερζεγοβίνη στα σύνορα της Ομοσπονδίας Βοσνίας-Ερζεγοβίνης με την πιθανή επιλογή δημιουργίας συνομοσπονδίας με την Κροατία / Σερβία / Μαυροβούνιο.
• Η πΓΔΜ θα βρισκόταν στη χειρότερη θέση, χωρίς τα περισσότερα από τα δικά της εδάφη. Επιπλέον, υπάρχει εδώ μια τάση να αποσχιστούν τα ερείπια μεταξύ της Βουλγαρίας, της Ελλάδας, της Αλβανίας και της Σερβίας. Ένα από τα πιθανά σενάρια για την πΓΔΜ σε αυτή την περίπτωση είναι η δημιουργία μιας συνομοσπονδίας με τη Βουλγαρία ή τη Σερβία.
Άρα είναι ηλίου φαεινότερο ότι το κουτί της Πανδώρας δεν πρέπει ποτέ να ανοιχτεί. Το θέμα είναι ότι ένα τέτοιο αποτέλεσμα θα μπορούσε να προκύψει από οποιαδήποτε διμερή συμφωνία για ανταλλαγές και αναθεωρήσεις που θα ξεπεράσει την πολυμερή μορφή συμμετοχής και τη «δέσμη μέτρων», ειδικά υπό την πίεση της Ουάσινγκτον, ακολουθώντας μόνο τις δικές της γεωπολιτικές φιλοδοξίες. Μια τέτοια συμφωνία είναι αυτή των Πρεσπών που φαίνεται να σηματοδοτεί ντόμινο εθνοτικών διαφορών και θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να ελέγξουμε περαιτέρω καταστροφικές διεργασίες που ξυπνούν από αυτή την προσέγγιση στο μέλλον. Εύχομαι να κάνω λάθος!!!»
ΠΗΓΗ https://www.pentapostagma.gr/2019/01/%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CE%AF-%CF%8C%CF%80%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF-%CF%83.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου