Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Ελλάδα μου…

Γράφει ο Blood
Χάρισαν Ελλάδα, υποθήκευσαν Ελλάδα, άνοιξαν σύνορα για τους πάντες, αφαιρούν από τα σχολικά βιβλία ιστορικά κομμάτια, υπέγραψαν το μεταναστευτικό σύμφωνο του ΟΗΕ….
Πως την κατάντησαν έτσι; Από το «φως του πολιτισμού και της Δημοκρατίας»από την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπειαστην πλέον οπισθοδρομική, αντιδημοκρατική και υποανάπτυκτη χώρα στον κόσμο. Γιατί;
Διότι…είναι μόνη χώρα σε όλον τον πλανήτη που τον 21ο αιώνα έχει αριστερά, ΝΆΖΙ, αναρχικούς, αντιεξουσιαστές, εγκληματίες, καιροσκόπους, κερδοσκόπους, και διάφορους άλλους που εμποδίζουν την πρόοδο της, την ανάπτυξη και τις ζωές των υπολοίπων.
Στόχος όλων αυτών και των υπολοίπων συντρόφων τους, ειναι, σε λίγα χρονια η Ελλάδα να έχει γίνει μια μικρή και αδύναμη χώρα, χωρίς υπόσταση, χωρίς φωνή, χωρίς σύνορα, χωρίς ιστορία, μια χώρα «περίγελος» του πλανήτη. Αυτό επιτάσσουν οι διεθνιστικές ιδέες τους και το μίσος για την χώρα που τους έθρεψε. Μίσος σε ό, τι είναι καθαρό, λευκό διαυγές, προοδευτικό, κοινωνικό, δημοκρατικό, ελεύθερο, Χριστιανικό και φυσικά Ελληνικό. Αν μπορούσαν, θα της άλλαζαν και το όνομα.
Επιδιώκουν ο Έλληνας να ζει μόνιμα σε συνθήκες φτώχειας και αβεβαιότητας για να είναι υποχείριο των ψεύτικων ελπίδων που η αριστερά μπορεί με μεγάλη ευκολία να «πουλάει».
Είναι η μόνη χώρα σε όλον τον πλανήτη που αλητάμπουρες με άνεση και χωρίς καμία συστολή καταστρέφουν ελεύθερα περιουσίες, δημόσιες και ιδιωτικές, γιατί έτσι γουστάρουν χωρίς να τους σταματάει κανένας. Και όσοι τολμούν να τους εμποδίσουν βρίσκουν και το μπελά τους.
Είναι η μόνη χώρα σε όλον τον πλανήτη που υπάρχουν τόσοι απάτριδες, ρουφιάνοι, απαίδευτοι, και πουλημένοι, πολίτες και πολιτικοί. Που στην καλύτερη μισούν, στη χειρότερη δε νοιάζονται για την πατρίδα.
Είναι η μόνη χώρα σε όλον τον πλανήτη που οι πολίτες δεν κουνιούνται από τον καναπέ τους, όταν τους κόβουν την σύνταξη, όταν μένουν άνεργοι αυτοί και τα παιδιά τους, όταν υποθηκεύουν την χώρα τους για 99 χρονια, ακόμα και όταν τους λένε μαλάκες μέσα στα μούτρα. Ωχ αδερφέ μου.
Είναι μια χώρα, που κανένας επενδυτής δεν θέλει να περάσει ούτε με αεροπλάνο από το εναέριο χώρο. Από φόβο μην του επιβάλλουν φόρους και πρόστιμα.
Ήταν μια χώρα που είχε, όχι μόνο στα βιβλία αλλά στην καρδιά της βαθιά χαραγμένη την υπερηφάνεια, το φιλότιμο, την αξιοπρέπεια. Χάθηκαν ολα…
Είναι μια από τις ελάχιστες χώρες στον κόσμο, ίσως και η μοναδική, που ξεπούλησε την τεράστια ιστορία της, την πέταξε, την ξεφτίλισε… Κάποιοι άλλοι, από το τίποτα προσπαθούν να φτιάξουν ιστορία. Εμείς χαρίζουμε σε αυτούς τους τίποτα μέρος της ιστορικής κληρονομιάς μας… Αυτή η πράξη λέγεται εθνομηδενισμός και αυτοί που το κάνουν εθνομηδενιστές.
Σε ολα αυτά όμως και σε άλλα τόσα, η ευθύνη των πολιτών είναι τεράστια. Έχουν συμβάλει και τα έχουν προκαλέσει.
Διότι ο πολίτης αυτής της χώρας εκλέγει τον πολιτικό που θέλει να τον κυβερνήσει. Ο πολίτης για να εκλέξει κάποιον βάζει κάποια κριτήρια. Και εκεί ειναι η ευθύνη του, και εκεί ειναι το πρόβλημα.
Διότι ο πολίτης αυτής της χώρας, για ένα «20άρικο» πουλάει ακόμα και την μάνα του.
«Πίστεψαν» αυτό που οι ίδιοι έλεγαν ότι, είναι αδύνατον να γίνει…αλλά αν; Και το έκαναν για πολλοστή φορά…
Για αυτό το «αν» πούλησαν την χώρα. Την παρέδωσαν στον χειρότερο εχθρό της, την αριστερά. Και τι κάνουν τώρα; Κλαίνε πάνω από το χυμένο γάλα…
Αλλά μην πλανάστε. Δεν κλαίνε για την πατρίδα που καταστρέφεται, για το 20άρικο κλαίνε, που όχι μόνο δεν τους το έδωσαν όπως του υποσχέθηκαν, αλλά τους πήραν και άλλα δυο…
Δεν κάθισαν τυχαία 400 χρόνια οι Τούρκοι. Βρήκαν πρόσφορο έδαφος και αλώνιζαν. Βρήκαν συνεργάτες… Το ίδιο και αυτοί σήμερα. Βρήκαν συνεργάτες, εντός και εκτός Ελλάδας και αλωνίζουν. Συνεργάτες και συναυτουργούς. Αλλιώς δε στέκονταν. Δε μπορούσαν να σταθούν.
Υποθήκευσαν για 99 χρόνια τα μνημεία και ότι συμβολίζει Ελλάδα.  Ξεπούλησαν την Μακεδονία. Όλα στο «σφυρί» για να κερδίσουν την εύνοια των Ισχυρών 
Τώρα, οι εκτός Ελλάδας, «ισχυροί συνεργάτες» τους, εβαλαν μπροστά το σχέδιο, «σώστε τον ευεργέτη μας».
Θα δούμε τις επόμενες μέρες τις πράξεις του έργου.
ΠΗΓΗ 

http://lastpoint.gr/ellada-mou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου