Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Στο «Έλεος του Θεού» και των Αλβανών τα Ελληνικά Φυλάκια στη Μεθόριο! (Φωτό & video)


Μόνο Θλίψη και  αγανάκτηση προκαλεί η εικόνα των Εγκαταλελειμμένων Ελληνικών Φυλακίων του Στρατού μας  στην Ελληνική Μεθόριο ,μετά και απο  την  απόσυρση των Ελληνικών Μονάδων απο τα Βόρεια Σύνορα μας ! (Η φώτο είναι πριν απο λίγες ημέρες)

Μπορεί η ΥΦΕΘΑ  Μαρία Κόλλια Τσαρουχά να πέρασε  ,να είδε και να χαιρέτησε τα Στρατευμένα παιδιά του Λαού μας που έλεγε κάποτε ένας Έλληνας Ηγέτης.Αλλά  σε κάποια άλλα Φυλάκια στην Ελληνοαλβανική Μεθόριο, Ελληνικά Φυλάκια που μόλις το 2012  ήταν σε υπερ αρίστη κατάσταση ,είναι στο Έλεος της φύσης και των Αλβανών !
Απο τη μια η βλακεία των Πολιτικών που για χάριν κάποιων πολιτικών νεολαιών μείωσαν τη θητεία χωρίς κανέναν σχεδιασμό  αντικατάστασης του προσωπικού και απο την άλλη  να κρατάμε τα βλαστάρια μας ,δίπλα στις πόλεις κατά την υπηρέτηση της Θητείας …Τα αποτελέσματα είναι ορατά σε όλους μας  !
Το Συγκεκριμένο Ε.Φ  στη Κόνιτσα και στο χωριό Προσήλιο έχει σχεδιαστεί με όλα τα σύγχρονα σχέδια των Φυλακίων της Μεθορίου   με σήραγγες διαφυγής και οχυρωματικά έργα Άμυνας …
Είναι  Απέναντι απο το Αλβανικό Φυλάκιο «ΡΑΝΤΑΠ» που αν και οι Αλβανοί είναι μόνο 2 εκ πληθυσμό ,με τους μισούς να είναι στην Ελλάδα είναι πλήρως επανδρωμένο !
Το Video είναι απο τον Αύγουστο του 2013  ..Ενώ το 2012 ήταν σε Αρίστη Κατάσταση και αν πέρασαν χρόνια ….
ΠΗΓΗ 

https://veteranos.gr/sto-eleos-tou-theou-ke-ton-alvanon-ta-ellinika-fylakia-sti-methorio-video/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου