Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε.: «Mια ελπίδα γεννιέται!» (vid)

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=C5ovjmd0RhY

Μία νέα πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης εξήγγειλε η ΓΙΩΤΗΣ ΑΕ. Πρόκειται για το πρόγραμμα «Μια ελπίδα γεννιέται!», το οποίο έχει στόχο να συμβάλει στη μείωση της υπογεννητικότητας, που αποτελεί πλέον οξύτατο δημογραφικό αδιέξοδο για την πατρίδα μας. 

Η πολύ σημαντική αυτή δράση, η οποία θα υλοποιηθεί από την εταιρία ΓΙΩΤΗΣ σε συνεργασία με την αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση HOPEgenesis, που ασχολείται εντατικά με το θέμα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα, ανακοινώθηκε στις 15 Νοεμβρίου, σε Συνέντευξη Τύπου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Στο πλαίσιο αυτής της σύμπραξης, η ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. «υιοθετεί», για 4 χρόνια, 86 απομακρυσμένα χωριά της Ελλάδας, τα οποία ανήκουν στις Περιφέρειες της Στερεάς Ελλάδας και της Ηπείρου. Συγκεκριμένα στις Περιφερειακές Ενότητες Ευρυτανίας, Φωκίδας, Φθιώτιδας, Εύβοιας και Άρτας και, ειδικότερα, στις 14 Δημοτικές Ενότητες των Δήμων Καρπενησίου, Δωρίδος, Λαμιέων, Μακρακώμης, Καρύστου και Κεντρικών Τζουμέρκων.
Η ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. θα σταθεί δίπλα στις γυναίκες-κατοίκους των 86 αυτών χωριών, οι οποίες επιθυμούν να γίνουν μητέρες, αλλά διστάζουν εξαιτίας των δύσκολων συνθηκών, όπως είναι η περιορισμένη πρόσβαση σε ιατρικές - μαιευτικές υποδομές. Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ αναλαμβάνει να καλύπτει όλα τα έξοδα παρακολούθησης της εγκυμοσύνης τους, τις εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου και του τοκετού, όπως και όλα τα έξοδα μεταφοράς και φιλοξενίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου