Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Άγνωστοι ξήλωσαν 105 Πυραμίδες στη συνοριακή περιοχή ΠΓΔΜ-Ελλάδας


Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στα σύνορα της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ. Πιο συγκεκριμένα άγνωστοι αφαίρεσαν ούτε μια ούτε δύο αλλά 105 κολώνες (οι γνωστές Πυραμίδες) που οριοθετούν τα σύνορα μεταξύ των δύο κρατών στην περιοχή της Φλώρινας.
Το περιστατικό έλαβε χώρα το διάστημα 23 με 24 Νοεμβρίου και για διερεύνηση του το Τμήμα Ασφαλείας Φλώρινας ξεκίνησε προανάκριση. Για το περιστατικό ενώ ενημερώθηκαν οι αρμόδιες εισαγγελικές και στρατιωτικές Αρχές.
Αναλυτικότερα, στην ανακοίνωσή της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σημειώνει τα εξής: «Ανακοινώνεται ότι, το διάστημα από 23 έως 24 Νοεμβρίου 2018 άγνωστοι δράστες προέβησαν στην εκθεμελίωση – φθορά (105) πυραμίδων – κολώνων οριογραμμής, που οριοθετούν την συνοριακή γραμμή μεταξύ Ελλάδας – π.Γ.Δ.Μ. και συγκεκριμένα στο ύψος βορείως της Τοπικής Κοινότητας Μεσοκάμπου έως ανατολικά της Τοπικής Κοινότητας Αχλάδας του Δήμου Φλώρινας. Για το περιστατικό ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Φλώρινας, ενώ ενημερώθηκαν οι αρμόδιες εισαγγελικές και στρατιωτικές Αρχές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου