Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Τον έσερναν στο χώμα τραυματία τα Αλβανά και …Τον εκτέλεσαν εξ επαφής με μια σφαίρα ανάμεσα στα μάτια! (Video Μαρτυρία-Γιατρού )








Η εικόνα που δημοσίευσαν τα Αλβανικά ΜΜΕ δείχνει τη Σύλληψη του Κωσταντίνου Κατσίφα …Αν και η εικόνα αργότερα κατέβηκε απο όλα τα Αλβανικά ΜΜΕ !

Έλληνας Γιατρός που είδε τη σορό του Κωσταντίνου Κατσίφα & μίλησε στον Δελτίο του Αντένα1, διαπίστωσε οτι σύρθηκε στο χώμα για 70 έως 80 μέτρα και το αίμα του να είναι σε όλη τη διαδρομή του συρσίματος του Κωσταντίνου !

Δείτε το video με την Μαρτυρία του Γιατρού Πάπιστα



Η Αλβανική εισαγγελία απέρριψε το αίτημα της ελληνικής Κυβέρνησης για την τοποθέτηση και Έλληνα ιατροδικαστή ..Ενώ απερρίφθη και μήνυση της Οικογένειας για την ευθύνη της Αλβανικής ΑστυνομίαςΗ εικόνα με την σύλληψη του Κατσίφα που μόλις πήραν εντολή την κατέβασαν τα Αλβανικά ΜΜΕ

Όλα δείχνουν οτι η δολοφονία του Κατσίφα ήταν προσχεδιασμένη και η Συγκάλυψη προδιαγεγραμμένη δήλωσε …Ο γιατρός που είδε τη σορό του Κωσταντίνου εκτιμά οτι βλήθηκε ανάμεσα στα μάτια εξ επαφής …Επειδή κατά την σύλληψη του φώναξε ζήτω η Ελλάδα !

Βράζει η Ελλάδα ενώ τώρα Έλληνες Πολιτικοί στην πόλη των Τρικάλων Νομάρχης και Δήμαρχος που υποδέχθηκαν τον Ράμα ως δήμαρχο Τιράνων και τον εμφάνισαν ως ,μεγάλο πολιτικό και Ευρωπαϊστή τώρα δηλώνουν οτι μετανιώνουν …

Χαρακτηριστικά ο τ.Νομάρχης Ηλίας Βλαχογιάννης δήλωσε

Ιδιαίτερα εμάς τους Τρικαλινούς, η συμπεριφορά του Αλβανού Πρωθυπουργού Έντι Ράμα μας λυπεί βαθύτατα, γιατί τον φιλοξενήσαμε στην πόλη μας ως δήμαρχο Τιράνων και του παρείχαμε όλες τις διευκολύνσεις με τους εδώ ομοεθνείς του….
ΠΗΓΗ https://veteranos.gr/ton-esernan-sto-choma-travmatia-ta-alvana-ke-ton-ektelesan-ex-epafis-mia-sfera-anamesa-sta-matia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου