Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

«Επιχείρηση Τρομοκρατίας » στο Αιγαίο με τη Βολή απο Υ/Β της Τορπίλης (MK-37) των Τούρκων …Στη «Μαύρη Θάλασσα» (Φωτό & Video)

Ένα Βίντεο  βολής των Τουρκικών  Ναυτικών Δυνάμεων που (διέρρευσε) στην σελίδα του Τουρκικού Γενικού Επιτελείου ,επιχειρεί η Τουρκία να «τρομοκρατήσει» το Αιγαίο  ,με τα ηρωικά πληρώματα των Υποβρυχίων,όπως αναφέρει με την Εκτόξευση Τορπίλης με το παροπλισμένο   Σκάφος  του Τούρκικου ΠΝ!
Έριξαν και  νερό στο μύλο της Προπαγάνδας , τα Τουρκικά ΜΜΕ σήκωσαν το θέμα και εμείς τσιμπήσαμε σαν χάνοι στον αφρό!
Για να τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή …Το video  ανέβηκε χθες Κυριακή στο διαδίκτυο που σημαίνει οτι έγινε κάποιες ημέρες νωρίτερα …Έγκριση , Μοντάζ και τελική διανομή !
Όμως αν το  Πετρελαιοφόρο  που αν λέμε αν ρυμουλκήθηκε από την Ναυτική Βάση του Ακσάζ για να φτάσει στην περιοχή του Barbaros ,που απέχει περί τα 200 ναυτικά μίλια με την ταχύτητα του ρυμουλκού, θα ήθελε τουλάχιστον 24 ώρες στην περιοχή που έχει δεσμεύσει για έρευνες το Τουρκικό ΠΝ…Η Περιοχή ελέγχεται 24ώρες το 24ώρο
Αν υπολογίσουμε  οτι στην περιοχή της Σμύρνης εκτελείται και η Τουρκική Άσκηση «Nusret-2018 Exercise» με συμμετοχή και της Νατοϊκής Ναυτικής Δύναμης ,που συμμετέχει και Ελληνικό Πολεμικό …Τότε δεν συνέβη  η βολή ούτε  και προς τα εκεί !
Αφήστε που στην «Nusret-2018 συμμετέχουν και 5 απο τα Υποβρύχια της Τουρκίας
Τα Γεγονότα είναι όμως εδώ και δεν επιδέχονται παρερμηνείεςο Στόχος ρυμουλκείται
Το Τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό πραγματοποίησε μια ακόμη  άσκηση βύθισης (SINKEX) την περασμένη εβδομάδα είτε στις 17 ή στις 18 Οκτωβρίου. Αυτή είναι η δεύτερη για το 2018 και η τρίτη, τους τελευταίους 12 μήνες.
Η συγκεκριμένη Βολή  δεν είχε ανακοινωθεί, αλλά αναμενόταν  με την άφιξη του παροπλισμένου δεξαμενόπλοιου TCG Taşkızaκ. στη Μαύρη Θάλασσα στις 16 Οκτωβρίου 2018. Οι προηγούμενες ασκήσεις βύθισης διεξήχθησαν επίσης στη Μαύρη Θάλασσα.
Το μη αναγνωρισμένο υποβρύχιο κατηγορίας Ay ταξιδεύει προς τα νότια   στις 19 Οκτωβρίου 2018 ήταν κατά πάσα πιθανότητα το υποβρύχιο που πυροδότησε την τορπίλη που βύθισε το TCG Taşkızaκ.
Σύμφωνα με το βίντεο μικρής διάρκεια που δόθηκε στη δημοσιότητα, η τορπίλη φαίνεται μικρότερη από τις μοντέρνες και πρέπει να είναι τύπου MK-37.
Απο τα Ντοκουμέντα  (Φωτό και video) η Βολή  έγινε στην Μαύρη Θάλασσα σε χρόνο προγενέστερο και όχι αυτό που αφήνει να αφήνει να εννοηθεί η Τουρκία  …Ούτε βέβαια στη Μεσόγειο
Να επισημάνουμε οτι τον Ιούνιο του 2018 στη Μαύρη Θάλασσα έχει γίνει εκτόξευση Τορπιλών κατά Παροπλισμένου Σκάφους Πετρελαιοφόρου ….
πηγή https://veteranos.gr/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου