Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Απίστευτο!

Σχόλιο του Ομότιμου Καθηγητου ΑΕΙ Παυλου Ευθυμιου για το Σκοπιανο

Αυτά τα κορακίστικα και ιδιαίτερα περίεργα επιχειρήματα του κ. Σφέτα,είναι μόνον για εθελοτυφλούντες που τους αρέσει ο,τιδήποτε ως οιονεί "politically correct", δεν έχουν μέλλον και προοπτική να πείσουν οποιον-δήποτε γνώστη της Ελληνικής και Βαλκανικής Ιστορίας.
Η αληθινή Μακεδονία έφθανε μερικά χιλιόμετρα πάνω από το Μοναστήρι, δηλαδήτην Αρχαία Ηράκλεια και το ίδιο με την Γευγελή και την Στρώμνιτσα. 
Τα όνειρα των Νοτιοσλάβων και Βουλγάρων μετά το 1870 και ιδιαίτερα μετά το 1903, με την σθεναρή προώθηση των Κομμουνιστών Στάλιν και Τιτο μετά το 1924, ήλθαν τώρα οι Δυτικοί μας σύμμαχοι για ίδια πρόσκαιρα συμφέροντα, να τα υλοποιήσουν, τσαλαπατώντας βάναυσα την Αλήθεια, την Δικαιοσύνη και την Μακραίωνα Ιστορική Πραγματικότητα, τουλάχιστον 38 αιώνων, αδικώντας κατάφωρα και προκλητικά την Ηρωϊκή Ελλάδα, που μάτωσε και θυσίασε πολλά παιδιά της, στους πολλούς αγώνες της πάντα στο πλευρό των Δυτικών Συμμάχων. Αυτό το Αίσχος των Πρεσπών, δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ και θέλω να το συνειδητο-ποιήσουν το γρηγορώτερο και οι Ελληνες ριψάσπιδες πολιτικοί.... 

Με τιμή

Παύλος Ν. Ευθυμίου

ΥΓ.: Υπάρχουν ευρήματα και αποδείξεις στην Αιανή Κοζάνης, ότι η Δυτ. Μακεδονία είχε στενές σχέσεισ με την Μύκηνες και την Κνωσσό της Κρήτης ΠΟΤΕ???
     ΤΟ 1700 π.Χρ. Σε τι γλώσσα συνεννοούντο? Ασφαλώς ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!!!!!!
     Που ήταν τότε οι Σλάβοι? κάπου Περα από το Καζακστάν και την Αν. Κασπία!
    Οι πρώτοι σλάβοι ήλθαν στα βόρεια σύνορα μας το 682 μ.Χρ. και τα πρώτα  200 χρόνια πήγαν νοτιώτερα, μέχρι τα νότια παράλια της Πελοποννήσου. όπου τους άρεσε και αφομοιώθηκαν. Μερικοί θέλησαν να επισκευθούν και την Μάνη, αλλά εκεί οι δικοί μας δεν χαρίζουν κάστανα και όπως λένε  στην περιοχή της Ορεινής Δράμας τους καθάρισαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου