Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Απίστευτο τι είπε ο Κοτζιάς …Οι Τούρκοι ήξεραν για την επέκταση των 12 μιλίων !! (video)

Ο πρώην ΥΠΕΞ της Ελλάδος Κοτζιάς αποκάλυψε χθες σε συνέντευξη του στο ΣΙΓΜΑ της Κύπρου οτι οι Τούρκοι ήξεραn  απο καιρό  για την επέκταση των 12 μιλίων 12 στο Ιόνιο πέλαγος
Το θέμα είναι πως το ήξεραν ,εκτός και τους ενημέρωσαν κύκλοι του Ελληνικού ΥΠΕΞ για τις αποφάσεις -συζητήσεις του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον Πρωθυπουργό ,γιατί σύμφωνα με τον Κοτζιά μόνο αυτοί ήξεραν !!
Οι Πολιτικοί Αρχηγοί των Ελληνικών Κομμάτων δεν είχαν ενημερωθεί …
Σημείωσε ακόμη πως η συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου με τον Έλληνα πρέσβη στην Άγκυρα κ. Μαυροειδή ήταν προγραμματισμένη από καιρό. «Μπορεί οι Τούρκοι να έκαναν κάποιες ερωτήσεις να είχαν κάποιες απορίες για την αιγιαλίτιδα» ανέφερε.
Το ότι έριξαν στο τραπέζι την απειλή Πολέμου την ΄έμαθε; 
Ο πρώην ΥΠΕΞ μίλησε και για την συνάντηση στον ΟΗΕ τον Ιανουάριο του 2017 με τον κ. Τσαβούσογλου και τον τότε υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, όπου η Τουρκία επεχείρησε  να ανοίξει συζήτηση για τις εσωτερικές πτυχές του Κυπριακού, πράγμα που απετράπη.
Ερωτηθείς γιατί δεν έχει ακόμη οροθετηθεί η ΑΟΖ Κύπρου – Ελλάδας αποσαφήνισε πως πρέπει πρώτα η Αθήνα να οροθετηθεί με την Αίγυπτο.
ΠΗΓΗ https://veteranos.gr/apistefto-ti-ipe-o-kotzias-tourki-ixeran-gia-tin-epektasi-ton-12-milion-video/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου