Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Κάποτε ο Τόσκας υποστήριζε ότι ο Στρατηγός Φράγκος «κατασκεύαζε» ειδήσεις …Σήμερα αποδείχθηκε ότι ο Τόσκας έκρυβε τις Ειδήσεις!

Σε ένα θέατρο Σκιών όπως αποδείχθηκε οτι  ήταν το Θέατρο της Δευτέρας αποδείχθηκε οτι ο Τόσκας έκρυβε τις Ειδήσεις που όλοι ήξεραν ,και εδώ θα πρέπει να σταθούμε στο ρόλο του Τόσκα που χρόνια στα γραφεία του ΥΠΕΘΑ  κατηγορούσε τον Στρατηγό Φράγκο, οτι (κατασκεύαζε ) ειδήσεις  και υπερέβαλε για τους κινδύνους που διέτρεχε η χώρα!
Σήμερα αποδείχθηκε περίτρανα οτι ο Τόσκας έκρυβε τις ειδήσεις σε ένα θέατρο Σκιών, που όμως έχει πάνω απο 90 νεκρούς και 25 τουλάχιστον αγνοούμενους και όταν λέμε αγνοούμενους μετά από 5 ημέρες ,άπαντες γνωρίζουμε τι ακριβώς συμβαίνει !
Αν θέλουμε να αποτιμήσουμε το έργο του  του Στρατηγού Ζούκοφ το 2018 ,όπως το έλεγαν κάποιοι στο Στράτευμα και να το συγκρίνουμε με το έργο του Στρατηγού Φράγκου , στις φωτιές του 2007 και 2009 θα πάθουμε κατάθλιψη και όμως αυτός που δεν κατάφερε να διοικήσει μια Ταξιαρχία , κατάφερε να είναι υπουργός σε ένα τρίπτυχο του λεγόμενου Πράττω: Κοτζιάς ,Τόσκας και Καπάκης 
«Παραχώρηση του ονόματος στα Σκόπια, Εξάρχεια & διάλυση της ΕΛ.ΑΣ  και ο Χαλασμός στο Μάτι ..η Τριάδα των Αποτυχημένων που ο Τσίπρας ακόμη  εμπιστεύεται ;
Κάποιοι δεν ήθελαν την Ανάμιξη του Στρατού στην Έρευνα και την διάσωση και για αυτό δεν την ζήτησαν …Το Στράτευμα σε περιπτώσεις των εκτάκτων Αναγκών κινείται μόνο και μετά από αίτημα της Γ.Γ της Πολιτικής Προστασίας !
Κανείς δεν ζήτησε τη συνδρομή του Στρατού και αυτό δεν είναι  τυχαίο …Αλλά όταν τους ξέφυγε η Κατάσταση τους πήρε το νερό απο τον Κώλο ,τότε και μόνο τότε μπήκε στη μέση ο Στρατός και με πρωτοβουλία του ΥΕΘΑ ….Που να σημειωθεί δεν ήταν  καν στη Σύσκεψη στο Θέατρο της Δευτέρας ! Γιατί άραγε ;
Τυχαία η Άσκηση της ΠΥ τον Μάιο του 2018 Δια «Πυρός 2018»  Παρουσία του Τόσκα που στην πράξη απέτυχε Παταγωδώς ;

Αρνήθηκαν την συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων …Αναφέρει σχετικό Δημοσίευμα της Εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»Τη συνδρομή των ενόπλων δυνάμεων για την αντιμετώπιση της φονικής πυρκαγιάς στην ανατολική Αττική φέρεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της Εφημερίδας «Δημοκρατία», να προσέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στην κυβέρνηση, με την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να αρνείται οποιαδήποτε στρατιωτική παρέμβαση.

Η εφημερίδα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «εκδηλώθηκε από την ηγεσία του υπουργείου Άμυνας η βούληση να συμμετέχουν χερσαίες στρατιωτικές δυνάμεις, μαζί με τις πυροσβεστικές, στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς, πριν πάρει τις γνωστές φονικές διαστάσεις».
Το δημοσίευμα συνεχίζει ως εξής: «Κατά τις ίδιες πηγές, όμως, αυτό δεν κρίθηκε τελικά απαραίτητοσε κεντρικό κυβερνητικό επίπεδο, δίχως να είναι σαφές ποιος είχε τον τελευταίο λόγο επ’ αυτού και ποια ήταν τα κριτήρια. Λέγεται ότι, στο πλαίσιο της γενικότερης υποβάθμισης του κινδύνου!
Πηγή: https://veteranos.gr/kapote-o-toskas-ypostirize-oti-o-stratigos-fragkos-kataskevaze-idisis-simera-apodichthike-oti-o-toskas-ekryve-tis-idisis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου