Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Προδοτική Συναλλαγή

Γράφει ο Νίκος Μιχαλόπουλος, Ελεύθερος Επαγγελματίας
Και ενώ στην επικαιρότητα το ενδιαφέρον μονοπωλούν οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, και το φιάσκο με τις γαλλικές φρεγάτας αποσπώντας το κοινό από τα πραγματικά του προβλήματα, παίζοντας παράλληλα το προεκλογικό παιχνίδι του Ερντογάν.Ετοιμάζεται να γίνει ένα πληθυσμιακό έγκλημα, με την ελληνοποίηση περίπου 840.000 παράνομων μεταναστών.
Η Ιθαγένεια θα δίνεται με την απάντηση 20 ερωτήσεων, τις οποίες οι μετανάστες θα επιλέγουν από ένα σύνολο 30, οι οποίες θα επιλεγούν «τυχαία» εκείνη την ημέρα, από ένα σύνολο 300 ερωτήσεων, οι απαντήσεις των οποίων θα δοθούν στους μετανάστες.Πρόκειται δηλαδή για ένα εύκολο τεστ γνώσεων, το οποίο θα έχει και προφορική μορφή, με σκοπό την εύκολη επιτυχία τους.
Ο αριθμός δεν είναι ευκαταφρόνητος, καθώς αλλοιώνει εύκολα το εκλογικό αποτέλεσμα, αναδεικνύοντας κυβέρνηση.Μην θεωρήσετε πως δεν θα πάνε να ψηφίσουν, καθώς θα έχουν πετύχει τον στόχο τους. Άλλωστε αυτός είναι ο στόχος της ελληνοποίησης τους! Αυτή είναι η υποχρέωση τους, να πάρουν το δικαίωμα του «εκλέγειν», ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ. Μία προδοτική συναλλαγή που θα του φέρει την πρωθυπουργία για ακόμα μία φορά.
Στην δημοκρατική Αρχαία Αθήνα, την εποχή της ακμής της, οι κάτοικοι χωρίζονταν σε δύο κατηγορίες, στους πολίτες με πλήρη πολιτικά δικαιώματα που ήταν όλοι οι γνήσιοι Αθηναίοι και στους μέτοικους, ελεύθερους Έλληνες αλλά χωρίς πολιτικά δικαιώματα και χωρίς το δικαίωμα γαιοκτησίας.
Γιατί;
Επειδή θα υπήρχε αλλοίωση των αποφάσεων, βάζοντας σε κίνδυνο τα συμφέροντα των γνήσιων Αθηναίων πολιτών. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, όπως να δείξουν ανδρεία, υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα της πόλης και με την σύγκλιση της εκκλησίας του δήμου, μπορούσε κάποιος μέτοικος να διεκδικήσει πλήρη πολιτικά δικαιώματα, να σημειωθεί πως οι μέτοικοι ήταν πλούσιοι Έλληνες από άλλες πόλεις, μορφωμένοι με επαγγέλματα όπως έμποροι, τεχνίτες, γιατροί και δικηγόροι, οι οποίοι πλήρωναν πολύ υψηλό φόρο προκειμένου να κατοικούν στην Αρχαία Αθήνα, το λεγόμενο «μετοίκιον».
Αυτοί κάλλιστα θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως «επενδυτές» κατά τα πρότυπα του κυρίου Μουζάλα.
Αντιθέτως οι σύγχρονοι μέτοικοι, έχουν ήδη περισσότερα δικαιώματα από τους ιθαγενείς πολίτες, έχουν αφορολόγητο και δικαιούνται στέγη από τις αμφιλεγόμενες οργανώσεις που λυμαίνονται την χώρα. Έχουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, με προτεραιότητα έναντι των Ελλήνων. Όποιος μιλήσει ανοιχτά για αυτά τα φαινόμενα θεωρείται ρατσιστής, πλέον θα αποφασίζουν αυτοί για εκείνους που θα μας κυβερνούν. Ξένοι στην ίδια μας την χώρα.
Φανταστείτε λοιπόν να γίνουν οι πολυπόθητες εκλογές, με προσμονή όλων την αλλαγή κυβέρνησης, που προσδοκούμε για την ανασύνταξη της χώρας και για την ευημερία των πολιτών, αντί για αυτό να γίνει το εκλογικό πραξικόπημα που θα διαμορφώσει εκλογικό αποτέλεσμα….
Και εκεί που περιμένεις με τις σημαίες στα χέρια, πανηγυρίζοντας για τον ηθικό νικητή, να ακούσεις την υποκριτική παπανδρεϊκη χροιά του πρωθυπουργού μας, να καυχιέται ότι αποφάσισε και τον αντάμειψε ο ελληνικός λαός για την προσπάθεια του, καθώς αναγνώρισε την προσφορά του, κατηγορώντας παράλληλα του προηγούμενους ως «ανάλγητους»
Κλείνοντας τον λόγο του με την φράση “Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη”
Πως θα αισθανθείς μετά;
Θα νιώσεις πως όλα τελείωσαν; Πως δεν υπάρχει ελπίδα;
Ότι ζεις σε ένα ολοκληρωτικό καθεστώς;
Γιατί τα γράφω αυτά;
Μα επειδή ξέρω πως είναι αδίστακτος! Θα πούλαγε και την ψυχή του να διατηρήσει την πρωθυπουργική θέση!
Φοβάται εκτός από ένα ενδεχόμενο ειδικό δικαστήριο για την περίοδο της περήφανης διαπραγμάτευσης, τα πιθανά σκάνδαλα που θα ανακαλύψουν οι επόμενοι!
Αλλά το κυριότερο για εκείνον είναι όχι η κυβέρνηση, αλλά η εξουσία! Την εξουσία όπως την εννοούν οι αριστεροί νοσταλγοί των ολοκληρωτικών καθεστώτων!
Αν το πετύχει αυτό, είναι ο θάνατος της δημοκρατίας και η εγκαθίδρυση νεοκομμουνιστικού καθεστώτος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου