Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

H Συγκλονιστική ομιλία ,Κατάθεση ψυχής από το Στρατηγό Φράγκο στις…Ρίζες των Μετεώρων! (video)

Με μια Κατάθεση ψυχής που δεν έκρυβε τίποτα άλλο παρά την αγωνία για το Μέλλον της Πατρίδας ,την φιλοπατρία ,μην ξεχνώντας ποτέ ο Στρατηγός οτι πρώτα από όλα είναι Έλληνας απλός Πατριώτης ,καθήλωσε τους κατοίκους της Περιοχής στα Ριζά των Ιερών μας Μετεώρων !
Δεν κρύφτηκε ,δε είπε κάτι δεν θα το έλεγε αν είχε μπροστά του τους έχοντες τις τύχες αυτού του Λαού στα Χέρια ανάθεμα και αν το έχουν καταλάβει !
Στο  ακροατήριο υπήρχαν οι Τοπικοί άρχοντες της Περιοχής ,υπήρχε ο Κλήρος και οι Μοναχές των  Μοναστηριών …αλλά υπήρχε και ένας διψασμένος κόσμος που αγωνιά για τα νέα παιδιά που φεύγουν μακριά από τον Τόπο τους και μένουν μόνο Γερόντοι να φροντίζουν τους τάφους των νεκρών μας …
Αλλά ίσως να ήταν και η μοναδική φορά που αυτός ο απλός καθημερινός άνθρωπος που άκουσε αλήθειες για την Κατάντια της Πατρίδας απο έναν άνθρωπο που δεν έμαθε να μασά τα λόγια του και δεν ήρθε γιατί κάποιος τους έταξε πάλι το κάτι τις !!
Η Συγκλονιστική Ομιλία του Στρατηγού είναι μια κατάθεση ψυχής που έστειλε τα μηνύματα σε όλους όσους θέλουν να δούνε ξανά την Πατρίδα να στέκει στα πόδια και τα παιδιά στα σπίτια τους!
Να ζωντανέψει πάλι η Ύπαιθρος ,να κάνουν παιδιά οι Ελληνίδες ,να  ριζώσει ο Ρωμιός στο τόπο που …Γιατί όπως είπα κάποτε σε έναν άλλο Στρατηγό …»

Κράτα ψυχή κράτα Καρδιά ,Κράτα Καραΐσκάκη …Μην γονατίσει ο Ραγιάς»
Πηγή http://veteranos.gr

1 σχόλιο: