Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Από τη Σκιά των Ιερών μας Μετεώρων …Χτυπά Καμπάνες ο Στρατηγός Φράγκος


Κάτω απο την Σκιά των Ιερών μας Μετεώρων ο Στρατηγός Φράγκος  θα αναλύσει τα πρόσφατα γεγονότα στον Έβρο  και θα αναλύσει   τα  Εθνικά Θέματα που ταλανίζουν σήμερα την Ελλάδα !


Καλεσμένος του  Συλλόγου «Μετεώρων Λιθόπολις»  και  Ιεραρχών της Περιοχής, που μόνο τυχαίο δεν φαίνεται να είναι, ο Στρατηγός και Επίτιμος Α/ΓΕΣ θα αναλύσει με απλό και κατανοητό τρόπο τα προβλήματα που που έχουν σχέση με την Εθνική Άμυνα και το Δημογραφικό !
Άριστος γνώστης της Τουρκικής Πραγματικότητας και γνώστης των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων  ο Στρατηγός ξέρει τα πράγματα καλύτερα απο τον καθένα ...Αξιοπερίεργο είναι γιατί ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος δεν τον κάλεσε μαζί με τους άλλους Αρχηγούς  στην Σύσκεψη του Πενταγώνου  για την αιχμαλωσία των δύο Στρατιωτικών μας στον Έβρο
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Στρατηγός, θα προτείνει  και άμεσες λύσεις για την Ενίσχυση των Μονάδων και αύξησης  της Θητείας των Οπλιτώνμ με σύμφωνο τρόπο  των ίδιων των Οπλιτών !
Με τέτοιο τρόπο ώστε οι Μονάδες μας να κρατήσουν στην Δύναμη τους  για τουλάχιστον ένα Εξάμηνο  έμπειρους Οπλίτες και ταυτόχρονα να τους δοθεί η δυνατότητα να αποκτήσουν έναν κομπόδεμα ώστε να βγούνε στη Αγορά της εργασίας με άλλο αέρα !
Σε αναμονή  λοιπόν να ακούσουμε τον Στρατηγό την προσεχή Πέμπτη 15 Μαρτίου και ώρα 18:30 (6 :30 μμ) στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Καλαμπάκας
Πηγή veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου