Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Τουρκία: Σχέδιο εξόντωσης των εναπομεινάντων χριστιανών


Θεοκρατικό πυρηνικό καθεστώς στην Τουρκία: Αποκαλύφθηκε σχέδιο εξόντωσης των εναπομεινάντων χριστιανών πριν την άφιξη Ν.Κοτζιά στην Αγκυρα


Σχέδιο για την πληρωμή φόρου από όλους τους μη μουσουλμάνους που θα ζουν σε ένα ενιαίο μουσουλμανικό κράτος αποκαλύφθηκε πριν 48 ώρες προετοιμάζοντας το έδαφος για τις συνομιλίες Ν.Κοτζιά-Μ.Τσαβούσογλου. Το σχέδιο μιλά για μια πυρηνική Τουρκία και επέκταση του σημερινού τουρκικού κράτους με την εγκαθίδρυση θεοκρατικού καθεστώτος.
Εμπνευστής του μεγαλόπνοου αυτού σχεδίου είναι ο Χ. Καραμάν , ανώτατος θεολόγος και εκδότης θρησκευτικών εντολών και θρησκευτικών διαταγμάτων (Φετφά), σε αγαστή συνεργασία με τον Τούρκο Πρόεδρο  Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Το νέο ακόμα «μεγαλύτερο» τουρκικό κράτος, θα είναι στα πρότυπα  του στυγνού ιρανικού θεοκρατικού καθεστώτος και θα ανακοινωθεί «όταν οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες».
Αυτό δήλωσε στην ουσία ο Τούρκος αρχιμάμης, προφανώς μετά από κάποια πιθανή νέα πολεμική διένεξη με την Ελλάδα ή κάποια άλλη χώρα για να γίνει αμέσως αποδεκτό από τον τουρκικό λαό .
Ο ίδιος σημείωσε ότι υπάρχουν περισσότερα από ένα μουσουλμανικά κράτη σήμερα, λόγω ανάγκης. «Επαναλαμβάνω τις σκέψεις μου, ότι όσοι προσπαθούν να διαιρέσουν την ummah [μουσουλμάνοι] δημιουργώντας ανεξάρτητα κράτη με τη συγκέντρωση θρησκευτικών αποδείξεων, βρίσκονται σε λάθος δρόμο», κατέληξε ο ίδιος.
Ο Ιμάμης εξήγησε σε ποιο  βαθμό και προϋποθέσεις οι μουσουλμάνοι πρέπει να γίνονται φίλοι με τους υπόλοιπους πολίτες Β’ κατηγορίας οι οποίοι είναι μη μουσουλμάνοι .
«Η ειρήνη πρέπει να προτιμάται, αλλά πρέπει επίσης να έχουμε μια αποτρεπτική δύναμη για την άμυνα και την καταπολέμηση της βίας. Επιμένω ότι η δύναμη αυτή τη στιγμή είναι τα πυρηνικά τα οποία θα  πρέπει να  κατέχουμε. Έχοντας αυτή τη δύναμη δεν σημαίνει ότι πρέπει να τη χρησιμοποιήσουμε κιόλας , αλλά διαθέτοντας τέτοια όπλα θα εξασφαλίσουμε την απαραίτητη  ισορροπία ισχύος, στους τομείς της  άμυνας και της αποτροπής. Δεν λέω ότι πρέπει να γίνουμε Βόρεια Κορέα, λέω , λαμβάνοντας υπόψη τις προειδοποιήσεις του Αλλάχ , ότι πρέπει  να είμαστε προσεκτικοί, για τη μουσουλμανική φιλία και ενότητα μακροπρόθεσμα, αν όχι τώρα», δήλωσε ο ίδιος.


Ο Καραμάν, που είναι πολύ σεβαστός αξιωματούχος ανάμεσα στις πολιτικές ισλαμιστικές ομάδες  στην Τουρκία,  και χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τον Ερντογάν, κάνει συχνά αμφιλεγόμενες δηλώσεις στο όνομα του Ισλάμ που ευνοούν τον Ερντογάν και την κυβέρνηση του ΑΚΡ.

Ο Καράμαν είχε δηλώσει  στις 3 Αυγούστου ότι οι γυναίκες με μαντήλια που καπνίζουν είναι ανήθικες.
Στις 5 Μαρτίου, ο ίδιος είχε δηλώσει επίσης  ότι οι «αρνητικοί» ψηφοφόροι στο δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου  ήταν αντίπαλοι του Ισλάμ.
Ο Καράμαν στην ουσία μάχεται αγωνίζεται ανοιχτά εναντίον των προσπαθειών διαλόγου που διεξήγαγε ο  μουσουλμάνος Ιμάμης  Fethullah Gülen.
Τον Φεβρουάριο, ο Καράμαν δήλωσε ότι όλοι οι Τούρκοι πολίτες  πρέπει να βοηθήσουν την κυβέρνηση στην εκκαθάριση του θρησκευτικού κινήματος Gülen. Είπε επίσης ότι τα «λάθη» ( βασανιστήρια εξευτελισμοί, διώξεις κά)  που έγιναν κατά τη διάρκεια των κυβερνητικών εκκαθαρίσεων πρέπει να αγνοηθούν!
Η ουσία όμως των δηλώσεων του μουσουλμάνου θεολόγου αφορούν ένα σχέδιο άκρως ανθελληνικό με την μετατροπή της Τουρκίας σε κάτι ακόμα «χειρότερο» από αυτό που ήταν μέχρι  σήμερα.

Πρόκειται ειδικά για τουρκικά σχέδια που «πάτησαν» σε παλαιότερα οθωμανικά τα οποία διαχρονικά ήθελαν την πλήρη και ολοκληρωτική εξόντωση των Ελλήνων , Αρμενίων, Κούρδων και άλλων εθνοτήτων που υπάρχουν ακόμη στην τουρκική επικράτεια.
Για παράδειγμα η  κυβέρνηση του Ισμέτ Ινονού, τον Μάρτιο του 1964, είχε θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο της διάλυσης της ελληνικής κοινότητας της Κωνσταντινούπολης. Τα προηγούμενα σχέδια αφανισμού είχαν αποτύχει να εκριζώσουν στην ολότητα τον ελληνισμό της Πόλης, κορυφαία των οποίων ήταν η απαγόρευση πλήθους επαγγελμάτων (νόμος 2007/1932), η επιστράτευση το 1941 στα τάγματα εργασίας όλων των ανδρών 18-45 ετών της ελληνικής, της αρμενικής και της εβραϊκής μειονότητας, ο Φόρος Ευμάρειας (Βαρλίκι, 1942-44) με σκοπό την οικονομική καταστροφή των μειονοτήτων και ακόμα η Νύκτα Τρόμου της 6ης-7ης Σεπτεμβρίου 1955 κατά την οποία εφαρμόστηκε ένα κεραυνοβόλο σχέδιο καταστροφής του ελληνισμού της Πόλης, που προετοιμάστηκε από τη Διοίκηση Ανορθόδοξου Πολέμου της Τουρκίας με τη συνεργασία της τότε κυβέρνησης, όπως έχει αποδειχθεί πρόσφατα.


Η προσεκτική ανάλυση των δεινών που υπέστη η ελληνορθόδοξη κοινότητα της Κωνσταντινούπολης και των νησιών της Ιμβρου και Τενέδου δείχνει την εξής αλήθεια: ότι τα επιμέρους σχέδια των καταπιεστικών και διωκτικών μέτρων αποτελούν κεντρική κρατική πολιτική, σχεδιασμένα σε στρατηγικό επίπεδο ανεξάρτητα από την πορεία των διακρατικών σχέσεων μεταξύ της Ελλάδος και Τουρκίας, των οποίων η εφαρμογή γίνεται όταν η περιρρέουσα ατμόσφαιρα είναι κατάλληλη.
Το ίδιο ετοιμάζει ο Τούρκος «σουλτάνος» Ερντογάν για όλους του μη Τούρκους και μη μουσουλμάνους πολίτες στην νέα «οθωμανική αυτοκρατορία» που ετοιμάζει εδώ και πολλά χρόνια.
Ο ίδιος άλλωστε στηρίζει οικονομικά την ανέγερση Τζαμιών , την αναπαλαίωση άλλων σε όλα τα Βαλκάνια με άφθονο χρήμα από την Σ.Αραβία , ενώ έχει διασπείρει εκατοντάδες  Ιμάμηδες  οι οποίοι αποτελούν πράκτορες της Τουρκίας σε όλη την βαλκανική χερσόνησο. 

Οι Τούρκοι δεν έχουν αλλάξει συμπεριφορά από την εποχή που έκαναν την εμφάνιση τους από τις στέπες της Μογγολίας  στις εύφορες και πλούσιες περιοχές της Μικράς Ασίας,  έχοντας πάντα σκοπό τον αφανισμό όλων γηγενών Χριστιανών και μη κατοίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου